Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Progress lanceert MOVEit Cloud Dedicated SAAS

 

MOVEit Cloud Dedicated ondersteunt MOVEit Transfer en MOVEit Automation in een per klant exclusief gehoste omgeving voor optimale snelheid en beschikbaarheid .

MOVEit Cloud Dedicated ondersteunt MOVEit Transfer en MOVEit Automation in een per klant exclusief gehoste omgeving voor optimale snelheid en beschikbaarheid .

ROTTERDAM, 17 juli , 2019 - Progress (NASDAQ: PRGS), de toonaangevende leverancier van applicatie-ontwikkeling en digitale ervaringstechnologieën, heeft vandaag de beschikbaarheid van [Ipswitch] MOVEit® Cloud Dedicated aangekondigd. Deze nieuwe cloudgebaseerde managed file transfer (MFT) -oplossing waarbij alle hardware en software wordt toegekend aan een enkele klant, maximaliseert de prestaties, beschikbaarheid en snelheid.

Klanten maken al jaren gebruik van MOVEit Cloud, het MOVEit Transfer MFT SaaS-aanbod waarbij meerdere klanten via een cloud-based multitenant omgeving op een veilige wijze bestandsoverdrachten doen.

MOVEit Cloud Dedicated MTF breidt de beschikbare opties uit voor klanten die een eigen veilige omgeving voor bestandsoverdracht nodig hebben. Klanten kunnen vanaf nu kiezen voor een dedicated in de cloud gehoste omgeving die de beste performance en voorspelbaarheid biedt voor bedrijfskritieke processen rondom bestandsoverdrachten. Deze klant-exclusieve omgevingen kunnen ook eenvoudig integreren met ondersteunde antivirus- of data loss preventieve tools  etc.

 

De MOVEit Automation SaaS-oplossing is nu ook beschikbaar via MOVEit Cloud Dedicated. MOVEit Automation biedt geavanceerde mogelijkheden voor workflowautomatisering zonder dat scripting nodig is. Het werkt met MOVEit Transfer en andere protocollen om nieuwe workflows eenvoudig en snel te automatiseren, waardoor de kans op fouten in repetitieve processen wordt verminderd en de uitvoering ervan wordt georkestreerd.

 

"Met de nieuwste versie van MOVEit Dedicated Cloud spelen we in op de behoeften van  klanten met een scherpe focus op beveiliging, isolatie, performance en voorspelbaarheid", aldus John Ainsworth, Senior Vice President, Core Products, Progress. "Wij bieden onze klanten extra flexibiliteit om te werken met antivirus- en data loss preventieprogramma’s van hun keuze, in combinatie met het voordeel van een deskundig beheerde  MOVEit Automation en MOVEit Transfer in de cloud, waarmee  we een nieuw niveau van waarde voor de bedrijfskritieke file transfer aan onze klanten bieden. "

 

Net als MOVEit Cloud combineert MOVEit Cloud Dedicated de security, gecentraliseerde toegangscontrole, bestandsversleuteling ofwel encryptie en het monitoren van MOVEit Transfer activiteiten met het gemak van een cloudservice. Hierdoor kunnen klanten bestanden overdragen zonder dat ze hiervoor MOVEit, de bijhorende servers en disaster recovery (DR) -systemen hoeven aan te schaffen, configureren of onderhouden. Klanten kunnen zich er ook van verzekeren compliant te zijn met SLA's, interne governance en wettelijke vereisten, zoals GDPR / AVG, PCI en HIPAA.

MOVEit Cloud Dedicated is per direct beschikbaar en geprijsd om aan specifieke klantvereisten te kunnen voldoen. Prijsoffertes kunnen worden verkregen door contact op te nemen met het MOVEit-verkoopteam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6706578). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.