Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Progress: Versnel Enterprise, Web & Mobile Dev

 

Op 20 juni organiseert Progress bijeenkomst over productieve mobiele / web enterprise-applicatieontwikkeling, chatbots en micro-apps

Rotterdam, 13 juni 2019 – Progress (NASDAQ: PRGS), de toonaangevende leverancier van technologieën voor applicatieontwikkeling organiseert : ‘Accelerate Enterprise, Web & Mobile Development’. 

Dit evenement vindt plaats op donderdag 20 juni in De Koepel in Breda.  Deelname is gratis, maar registratie is vereist.

Het event brengt decision-makers uit de technologiesector en softwareprofessionals samen en gaat in op de meest efficiënte manier voor het ontwikkelen van enterprise mobiele, web en chat apps en met de beste gebruikerservaring.

Deelnemers maken tijdens praktische sessies kennis met de voordelen van high productivity-applicatieontwikkelplatformen en tooling en hoe deze technologie kan worden geïmplementeerd binnen hun organisatie.

Sprekers zijn Progress-klanten en partners, waaronder het Centraal Orgaan voor de opvang van Asielzoekers (COA) en executives van Progress waaronder Mark Troester ( VP Strategy )  en Stephan Leferink ( GM Progress Benelux ) 

“Dit evenement is een mooie kans voor software ontwikkelteams, applicatie managers en architecten om samen te komen en uit eerste hand te horen hoe zij nog sneller aan de slag kunnen gaan met het ontwikkelen van rijke, goed uitziende en presterende apps,” zegt Stephan Leferink, General Manager voor Progress Benelux. “De klant van vandaag verwacht snelheid en naadloze digitale ervaringen. Ze willen 24/7 in gesprek kunnen gaan met organisaties en op nieuwe manieren content consumeren. Bedrijven moeten de juiste technologieën gebruiken om deze verwachtingen tegemoet te komen en resultaat te behalen.”

Voor de volledige agenda van het event en om te registreren kan je hier terecht: 

www.progress.com/events/appdev_breda

 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6680992). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.