Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

AT&T netwerk voedt wereldwijde groei Nutreco

 

Het Nederlandse Nutreco, een wereldspeler in diervoeding en visvoer, kiest AT&T om zijn mondiale groei te ondersteunen met innovatieve netwerktechnologie. Nutreco kiest een wereldwijd geïntegreerde netwerk oplossing, waarvoor beide partijen een driejarig contract hebben getekend.

Het Nederlandse Nutreco, een wereldspeler in diervoeding en visvoer, kiest AT&T om zijn mondiale groei te ondersteunen met innovatieve netwerktechnologie. Nutreco kiest een wereldwijd geïntegreerde netwerk oplossing, waarvoor beide partijen een driejarig contract hebben getekend.

De oplossing omvat de gevirtualiseerde netwerkdienst AT&T FlexWareSM alsmede AT&T VPN-verbindingen en internettoegang. Deze diensten draaien op de wereldwijde MPLS-infrastructuur van AT&T die garant staat voor een sterk beveiligde netwerkomgeving.

In antwoord op de voortdurend toenemende dynamiek in de bedrijfsomgeving leveren de edge-to-edge-technologieën van AT&T realtime informatie van het operationele landschap van Nutreco. Met die informatie kan de onderneming veranderingen sneller signaleren en er beter op inspelen.

Waarom
Nutreco hanteert een groeistrategie op basis van overnames en autonome expansie. Het mondiale netwerk biedt een platform voor deze groei en stimuleert innovatie. Het bedrijf is groot in dier- en visvoer en vlees en dus is het zaak om zo dicht mogelijk bij de natuurlijke bronnen te zitten. De productielocaties bevinden zich dan ook veelal in afgelegen gebieden.

AT&T FlexWare is een geavanceerde oplossing voor een snel, responsief en toekomstzeker netwerk en zal worden geimplementeert 110 Nutreco locaties.

De oplossingen van AT&T dragen bij aan een beter communicatie tussen de medewerkers van Nutreco en verhogen de beveiliging voor het uitwisselen van bedrijfsdata. Het maakt niet uit of medewerkers op het hoofdkantoor in Amersfoort werken of in een fabriek in Vietnam. AT&T levert haar VPN- en internetconnectiviteit op alle 200 Nutreco-locaties in Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en Latijns-Amerika. Daaronder vallen 100 productievestigingen in 35 landen en 11 R&D-centra in 7 landen.

Overwegingen van Nutreco:
“We lieten ons adviseren door sectoranalisten die stellen dat innovatie net zo belangrijk is als kostenbesparingen en efficiency,” zegt Henry van der Ven, CIO van Nutreco. “Daarom koos mijn team AT&T, dat technologisch leiderschap combineert met software-defined networking.”

Hoe werken deze gevirtualiseerde netwerkfuncties
Nutreco gaat gebruikmaken van de routerfunctie van AT&T FlexWare. Omdat dit een gevirtualiseerde netwerkfunctie betreft, hoeft Nutreco niet te investeren in merkgebonden hardware. AT&T FlexWare biedt de mogelijkheid om netwerkfuncties zoals routers, firewalls en WAN accelerators te gebruiken op één enkel universeel apparaat. Op die manier kan Nutreco snel functies aanpassen en toevoegen in antwoord op nieuwe netwerkbehoeften.

Toelichting AT&T:
“We bouwen een geavanceerd wereldwijd netwerk dat toekomstbestendig is,” zegt John V. Slamecka, President EMEA van AT&T. “Daarmee is het ideaal voor de mondiale groeistrategie van Nutreco. We zien dan ook steeds meer klanten kiezen voor geïntegreerde netwerkoplossingen, een trend waar we met AT&T FlexWare perfect op in kunnen spelen.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6312710). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.