Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Positie Rackspace in Gartner 'Leaders' kwadrant

 

troffee

Rackspace® kondigt aan door Gartner, Inc. te zijn gepositioneerd in het “Leaders” kwadrant van het wereldwijde Gartner Magic Quadrant voor Public Cloud Infrastructure Managed Service Providers.

Het Gartner assessment beoordeelt aanbieders op basis van de volledigheid van hun visie en vermogen om deze uit te voeren. Het assessment categoriseert de aanbieders in de kwadranten: Niche Players, Challengers, Visionaries en Leaders. Rackspace is een van de twintig aanbieders die beoordeeld is door Gartner en een van de zeven aanbieders in het leiderskwadrant.

“Wij zijn vereerd met de positie als leider in het eerste jaar van dit nieuwe Magic Quadrant,” zegt Jeff Cotten, directeur van Rackspace. “In de tweede helft van 2015 lanceerden we onze eerste managed services aanbod voor AWS en Microsoft. We hebben het gevoel dat deze erkenning door Gartner een bewijs is van hoe ver we zijn gekomen in een relatief korte tijd. Klanten waarderen onze technische expertise, software tools en wereldwijde mogelijkheden die we op de managed services markt brengen. We mogen van geluk spreken de enige beheerde cloud services aanbieder te zijn die is erkend op het hoogste niveau van de partnerprogramma's van AWS, Google en Microsoft. We ondervinden een sterke groei in onze managed cloud services voor de toonaangevende public clouds en verwachten dat deze trend zich zal voortzetten tijdens het innoveren van onze producten."

In de afgelopen twee jaar heeft Rackspace een door resultaten gedreven klantenservice toegevoegd aan meerdere public clouds, bekend als Fanatical Support®. Deze support bevat onder andere Amazon Web Services (AWS), Microsoft® Azure® en, nieuw toegevoegd, Google® Cloud Platform.

Rackspace investeert fors in zijn Fanatical Support voor AWS en Fanatical Support voor Microsoft Azure services en heeft meer dan 700 klanten op deze platformen.

Onlangs bereikte Rackspace een Premier Consulting Partner status, het hoogste niveau binnen de AWS Partner Network. Het Fanatical Support voor AWS global-team van experts heeft bijna 800 technische certificeringen, wat het hoogste niveau certificeringonderscheiding van AWS opleverde. Om de behoeften van de klanten te beantwoorden, investeert Rackspace fors in zijn Fanatical Support voor AWS tooling. Daardoor is Rackspace nu in staat om klanten een verbeterde versie van het hulpprogramma Compass aan te bieden die waardevolle gegevens aanrijkt om hen te helpen hun AWS- uitgaven te optimaliseren. De verbeterde Compass tool biedt:

- klanten inzicht in hun AWS-bestedingen
- mogelijkheden voor passende onderbenutte resources
- aanbevelingen voor Reserved Instance aankopen
- de mogelijkheid om uitgaven in meerdere dimensies en meerdere AWS accounts te aggregeren en analyseren

Bekijk voor meer informatie over het standpunt van Rackspace als leider in Gartner’s wereldwijde Magic Quadrant voor Public Cloud Infrastructure Managed Service Providers het volledige rapport op: www.rackspace.com/about/magic-quadrant-leader.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5982441). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.