Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

g-company wint Google Cloud Partner Award

 

Winnaar

Vandaag kondigt Google Cloud aan dat Premier Partner g-company de 2016 Partner Award heeft ontvangen voor Chrome & Android Devices.

Google Cloud kondigt aan dat Premier Partner g-company de Google Cloud 2016 EMEA Partner Award heeft ontvangen voor Chrome & Android Devices Ecosystem Success. Deze prijs is een beloning voor de bewezen verdiensten van g-company op het gebied van sales, marketing, techniek en support om uiteenlopende types klanten te helpen hun organisaties te transformeren met de productsuite van Google Cloud.

g-company - dat dit jaar haar 10-jarig jubileum viert - is opgericht door David Saris. “Wij zien een significante toename in de vraag naar Google Cloud diensten en hardware - het is duidelijk waar de markt naartoe gaat. Onze klanten zijn zeer tevreden met de keuze die zij hebben gemaakt. We zijn daar dankbaar voor; deze prijs is ook een bevestiging van het vertrouwen dat klanten in ons hebben.”

“Partners leveren een essentiële bijdrage aan de groeiende impact van Google Cloud en helpen te voorzien in de behoeften van uiteenlopende klanten, van opkomende start-ups tot multinationals,” zegt Bertrand Yansouni, VP Global Partner Sales and Strategic Alliances bij Google Cloud. “Wij zijn verheugd deze prijs toe te kennen aan het team van g-company, dat altijd ‘customer success’ op de eerste plaats zet.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5981216). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.