Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Arista verbetert cloud-beveiliging met DANZ 2017

 

DANZ 2017

Arista Networks introduceert in het eerste kwartaal Data ANalyZer (DANZ 2017) ondersteuning voor alle R-series universele leaf en spine-switches van het bedrijf. DANZ maakt zowel gebruik van Arista’s EOS (Extensible Operating System) als de automatisering- en telemetriefuncties van CloudVision, voor beter inzicht wat benodigd is voor de beveiliging van cloud-applicaties en -workflows.

Diepgaand netwerkinzicht en -monitoring
De DANZ-functionaliteit in Arista’s EOS biedt in-band en out-band telemetrie- en packet capture mogelijkheden die voorheen alleen werden meegeleverd met speciale monitoring-apparatuur. DANZ voor Arista’s R-series maakt netwerken diepgaand inzichtelijk met ‘deep elastic buffers’, een Virtual Output Queue (VOQ) architectuur en LANZ (Latency ANalyZer) microburst detectie. Alle DANZ-platformen ondersteunen een uniforme TAP Aggregation GUI / API / CLI managementinterface en integratie met CloudVision voor automatisering, provisioning en telemetrie.

DANZ voor grootschalige cloudomgevingen
Arista voegt via innovaties in het EOS geavanceerde DANZ-mogelijkheden toe, rekening houdend met de behoeften van grote cloudoperators, te weten een hyperschaalbare bandbreedte en dichtheid. De unieke wijze waarop al het in-band en out-band verkeer zonder enige vertraging inzichtelijk wordt, maakt het monitoren door beveiligingsapplicaties mogelijk voor grootschalige cloudomgevingen. Dezelfde Arista’s R-series, die gebruikt wordt in productie switching en routing omgevingen, kan nu ook worden gebruikt voor de DANZ 2017 functionaliteit en verlaagt daardoor de operationele kosten en complexiteit.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5943227). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.