Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Procesautomatisering door QuandaGo

 

Procesautomatisering klinkt als een ingewikkeld woord, maar het is echt makkelijker dan je denkt. Het is eigenlijk kort gezegd het digitaal maken van bepaalde dingen. Welke dingen dit dan exact zijn dat verschilt nog wel eens, maar hier en nu gaan wij het hebben over het digitaliseren van werk binnen een bedrijf.

Wat doet QuandaGo?

QuandaGo is een breed bedrijf die zich voornamelijk inzet op de connectie tussen bedrijf en de klant. Iedereen weet hoe belangrijk het is om je klant tevreden te houden. De meeste bedrijven doen dit aan de hand van een klantenservice waar zij medewerkers hebben die de klant dan te woord staat bij een probleem. Op die manier wordt dit dan opgelost samen met de klant.

Nu merk je in de wereld dat de technologie zich steeds meer verbeterd en dat die ook op veel meer plekken ingezet worden. Zo ook bij de klantenservice. Er worden programma’s ontwikkeld die zich zouden moeten richten op het te woord staan van de klant. QuandaGo begeleid mensen hierin in het gebruiken van de software. Dit wordt gedaan om de klantenservice te versnellen. Mochten er echt complexe problemen zich voordoen dan kun je altijd nog een medewerker erbij halen die dan ondersteunt. In de tijd dat ze dat niet hoeven kunnen zij zich bezig houden met andere dingen binnen het bedrijf die belangrijker zijn. Je verdeelt het werk efficiënter.

De reden dat dit versneld kan worden is omdat computers simpelweg sneller zijn dan mensen. Als iemand belt met een probleem dan zoekt diegene dat op. Voordat diegene het gevonden heeft dan duurt dat nog wel eens even. Nou is de geduld er meestal wel bij de klant toch is het fijn als het sneller opgelost kan worden. Een computer vindt het daarom ook veel sneller. Procesautomatisering wordt door het bedrijf QuandaGo aangeboden. Vandaar dat zij daarin ondersteunen.

Wie is QuandaGo?

QuandaGo is een bedrijf die bestaat uit een aardig groot team. Het team van QuandaGo is continue bezig met innovaties rondom proces automatisering. Bekijk hier meer informatie. Zij ondersteunen de gebruikers van het systeem en helpen ze hen ermee op weg. Het is belangrijk om de juiste ondersteuning te krijgen bij een overstap als deze.

Bij problemen is het team er natuurlijk om je te helpen, maar bij het begin zijn ze er om je te begeleiden in deze nieuwe manier van werken en projecteren hun enthousiasme door naar jou. Ben je nou benieuwd naar het digitaliseren van je klantenservice? Heb je er misschien vragen over? Vul dan het contactformulier aan en zij staan je te woord of je kunt zelfs een gratis demo ontvangen om erachter te komen of je het een fijne manier vindt om te werken!

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7375175). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.