Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

TIBCO WebFOCUS optimaliseert de gebruikerservaring

 

TIBCO Software Inc. kondigt de release aan van TIBCO WebFOCUS 9.0.0, dat boordevol krachtige nieuwe mogelijkheden zit, zoals TIBCO WebFOCUS Container Edition en een Hub voor een volledig gepersonaliseerde gebruikerservaring, alsook met belangrijke verbeteringen voor TIBCO WebFOCUS Designer.

Deze vernieuwende functies versterken de AI/ML-ervaring voor zakelijke gebruikers, analisten en techneuten verder, door gebruik te maken van data en analyses uit de gehele organisatie.

“Waardevolle data en AI/ML-algoritmen stromen door alle lagen van een organisatie. Het gebruik van visual discovery en verbeterd datamanagement stelt gebruikers en ontwikkelaars in staat om die onbewerkte gegevens om te zetten in waardevolle inzichten”, zegt Mark Palmer, senior vice president, engineering, TIBCO. "Deze release van TIBCO WebFOCUS ondersteunt een gecontaineriseerde, cloud-native implementatie, inclusief dynamische auto-scaling om de overall infrastructuur- en cloudkosten te verlagen, zodat klanten alleen betalen voor wat ze gebruiken."

TIBCO WebFOCUS Container Edition, een nieuwe mogelijkheid van WebFOCUS, biedt gebruikers een volledig schaalbaar, op microservices gebaseerd platform voor container-gebaseerde implementaties. De oplossing vereenvoudigt en versnelt Kubernetes-implementaties voor klanten op locatie of in elke cloud. Met on-demand compute en parallelle processing kunnen klanten hun omgevingen dynamisch schalen en meerdere taken tegelijk uitvoeren, zodat ze sneller worden voltooid.

De nieuwste toevoeging aan TIBCO WebFOCUS is de Hub, die een responsieve gebruikerservaring biedt. Klanten hebben nu toegang tot content en data op elk apparaat via een workspace en applicatie-directory, wat de toegang tot gegevens aanzienlijk vereenvoudigt. De visualisatie van recente en belangrijke data door de Hub presenteert inhoud op een gepersonaliseerd startscherm voor aanzienlijk snellere toegang. Gebruikers kunnen hierdoor uitdagende vragen beantwoorden en inzichten in realtime ontvangen.

Belangrijke verbeteringen aan TIBCO WebFOCUS Designer zijn de gestroomlijnde mogelijkheden om datasets te creëren, te beheren en te stagen bij het schrijven van content. Er zijn ook nieuwe opties beschikbaar voor het verbeteren en manipuleren van gegevens bij het maken van visuele dashboards. Gebruikers kunnen nu kaarten met meerdere lagen maken om geografische informatie voor meerdere geolocatievelden en databronnen weer te geven, allemaal op één kaart voor eenvoudigere vergelijking. De datascience- en machine learning-mogelijkheden binnen Designer bieden directe inzichten, waardoor klanten trends en seizoensveranderingen in elke dataset kunnen bekijken.

“We kennen elk jaar honderden beurzen toe en vonden het een overweldigend proces om kandidaten te matchen met de vereisten voor deze beurzen. Met behulp van TIBCO hebben we een business intelligence- en analyseplatform gebouwd dat het hele matching-, aanbevelings- en goedkeuringsproces stroomlijnt en de universiteit in staat stelt strategisch na te denken over hoe beurzen elk jaar worden toegekend”, zegt Mark Lora, directeur, Enterprise Data Systems, Taylor-universiteit. “TIBCO WebFOCUS is een belangrijke drijfveer voor deze toepassing en heeft ons in een jaar tijd geholpen bij het uitbouwen van een uitgebreid Electronic Scholarship Selection System (E$3). We kijken ernaar uit de nieuwe WebFOCUS-mogelijkheden te zien.”

Lees meer over het brede scala aan nieuwe TIBCO WebFOCUS-verbeteringen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7345193). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.