Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

How to invest in crypto

 

Crypto, het is een veel terugkerend begrip. Waar je ook kijkt, elke dag lees je er wel eens iets over. Waar het begon als een klein idee met weinig coins, zijn er nu miljoenen mensen die investeren in duizenden verschillende coins. Een van de meest populaire coins is Ethereum. Ethereum is de afgelopen jaren een waardig cryptocurrency-alternatief voor Bitcoin geworden. Ethereum is door veel bedrijven en startups geadopteerd als een manier om transacties te doen en een nieuw systeem van transacties in het leven te blazen. Gezien de populariteit van Ethereum is de Ether koers flink gestegen in de afgelopen 1,5 jaar. Begin vorig jaar schommelde de koer nog rond de €150,00 waar hij nu al meermaals de €4.000,00 heeft aangetikt. Mocht je nou denken: “Is het nu te laat om in te stappen?” Kan ik je gerust stellen. De populariteit van crypto wordt steeds groter en de koersen blijven, op wat dalingen hier en daar na (wat heel normaal is voor een gezonde beleggingsmarkt), nog steeds stijgen.

Hoe begin je?

Om te beginnen is het handig om je in te schrijven op een platform waar je op een makkelijke manier je coins kunt kopen en de koersen overzien. Bitvavo is zo’n platform waar je dit makkelijk kan, en je kunt er crypto kopen met 1000 euro welkomstbonus

Vervolgens is het handig om je goed te verdiepen in welke munten je wilt gaan investeren. Bitvavo biedt er 156 aan dus daar is genoeg keuze! Munten die over het algemeen in waarde stijgen en relatief veilig zijn, zijn de populaire en grote zoals bijvoorbeeld Bitcoin, Ethereum en Litecoin. Daarnaast kunnen de kleine coins ook enorm winstgevend zijn, wel is hier het risico ietsje groter aangezien zij vaak procentueel gezien meer fluctueren in prijs. Het is altijd verstandig om je portfolio (het totaal van je beleggingen) te verspreiden. Zet nooit al je geld op één munt in, maar maak een mooie balans van verschillende coins waarvan de ene wellicht wat meer risicovol is dan de ander. 

Als laatste is het belangrijk om te weten dat de markt heel snel erg veel kan dalen. Dit komt omdat er ook grote beleggers zijn die met enorm veel geld in de markt zitten en hier soms ook weer met hetzelfde bedrag uitgaan. Geen reden tot paniek, pieken en dalen horen erbij. Houd je coins en houd je hoofd koel. Als je nog liquide middelen over hebt is het eventueel slim om in een dal te kopen, aangezien de coins zich bijna altijd na een tijdje weer herstellen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7299800). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.