Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Event: De toegevoegde waarde van UX Design

 

Wat is uw visie op het gebruik van User Experience Design bij IT-projecten? Op 21 november 2019 organiseert Motion10 het event “Better, Stronger, Faster” om u inspiratie te bieden en praktische stappen aan te reiken om de impact van IT-projecten te vergroten met behulp van UX Design. Sprekers zijn onder andere Tom de Bruyne (TEDx-spreker en oprichter SUE Amsterdam) en Joost Schuijt van ABN AMRO Pensioenfonds.

Alles valt of staat met adoptie

Vaak worden in de IT nog altijd applicaties opgeleverd die niet goed aansluiten bij de behoefte van de eindgebruiker. Onze User Experience experts krijgen daarom steeds vaker de vraag om even mee te kijken met de eindgebruikers en samen met hen de requirements in kaart te brengen. Door dit samen te doen, ontstaat er uiteindelijk een grafisch aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke oplossing. Dat verhoogt de adoptie en daarmee de ROI van IT-projecten.

Wat is uw visie en inzicht op het gebruik van User Experience Design bij IT-projecten?

Tijdens het webinar op 3 oktober vertelden onze eigen experts u meer over User Experience in de IT. Het evenement op 21 november is een verdiepingsslag. Het geeft u inspiratie en inzicht in de praktische stappen die u kunt zetten om aan de slag te gaan of om uw organisatie te overtuigen van de kracht van User Experience en User Centered Design.

De impact van User Experience Design in IT-projecten

We geven de experts het woord. De keynote wordt verzorgd door Tom de Bruyne. Tom is partner en co-founder van het reclamebureau SUE Amsterdam. Hij is een expert in gedragsontwerp, overtuigingspsychologie en marketing innovatie. Tom is ook TEDX-spreker. Hij zal u ongetwijfeld inspireren!

De praktijkcase wordt gegeven door ABN AMRO Pensioenfonds. Joost Schuijt is projectmanager/senior application manager en geeft u een kijkje in de keuken van het IT-project, dat succesvol is uitgevoerd dankzij het gebruik van UX- en User Centered Design. Uiteraard inclusief de lessons learned. U wilt dit evenement toch ook niet missen?

Meld u nu aan

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wilt u weten hoe u met het gebruik van User Experience Design meer succesvolle oplossingen kunt bouwen en welke praktische stappen u kunt nemen? Meld u dan nu aan voor het evenement op 21 november 13.30 tot 18.00 uur in Rotterdam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6822009). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.