Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SAP bekroont AGION voor innovatie

 

AGION (Rijssen/Amsterdam) kreeg tijdens de SAP Award-uitreikingen in Barcelona de Innovatie Award uitgereikt. Eerder dit jaar was de SAP Business One-specialist uit Rijssen en Amsterdam al finalist voor de benoeming van Beste SAP Partner van Nederland en Best New Names Award.

AGION (Rijssen/Amsterdam) kreeg tijdens de SAP Award-uitreikingen in Barcelona de Innovatie Award uitgereikt. Eerder dit jaar was de SAP Gold Partner al finalist voor de benoeming van Beste SAP Partner van Nederland en Best New Names Award.

Focus op SAP-innovaties 

De SAP Award voor “Best Performance Innovation 2017” kreeg AGION toegekend vanwege haar succesvolle focus op nieuwe SAP-technologie, zoals cloud en HANA.

Directeur van AGION, Jan-Mark Rosman: "Deze Innovatie Award zien we als een mooie erkenning van onze inzet om softwareoplossingen door te ontwikkelen op basis van HANA, bijvoorbeeld op gebied van e-commerce en WMS. We danken SAP voor de waardering. Ook in 2018 en verder zullen we bewezen innovaties van SAP op de voet blijven volgen en vertalen naar oplossingen waarmee we vooruitstrevende organisaties verder kunnen helpen.”

Over AGION

AGION is 'SAP Gold Partner' en gespecialiseerd in het ERP-systeem SAP Business One. SAP Nederland heeft het bedrijf eerder al uitgeroepen tot Beste SAP Business One Partner van Nederland. Vanuit de vestigingen in Rijssen en Amsterdam bedient AGION ambitieuze groothandels, webshops, productie- en servicegerichte mkb-bedrijven in Nederland met 10 tot meer dan 200 gebruikers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6347598). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.