Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Een Magento 2 specialist binnen de zakelijke dienstverlening

 

Wanneer je al bekend was met Magento 1 dan weet je dat dit platform visueel heel sterk en aantrekkelijk was. Wij hoeven je dan vast niet uit te leggen dat dit met de komst van Magento 2 alleen maar nog meer verbeterd is. De overstap van Magento 1 naar Magento 2 hoefde je zelf niet voor te kiezen. De ondersteuning van Magento 1 is namelijk gestopt en je wilt natuurlijk wel een veilige webshop hebben.

Waarom mee naar Magento 2

Als je Magento 1 al gewend was dan is het niet gek dat je vanzelfsprekend mee bent verhuisd naar een webshop wat gebruik maakt van het Magento 2 platform. De voordelen zijn groot. Wanneer je dan ook het werk om jouw webshop op een Magento 2 platform te laten draaien in de handen legt van een Magento 2 specialist weet je absoluut zeker dat jij met jouw webshop hoge ogen zal gooien.

Een Magento 2 specialist is tegenwoordig onmisbaar. Je haalt meer uit je webshop en je hebt geen last van codes die eigenlijk voor jou abracadabra zijn. Een Magento 2 specialist weet absoluut waar hij of zij mee bezig is en zal ervoor zorgen dat jouw webshop een flinke boost krijgt. Het gebruik maken van dit platform kent een aantal voordelen.

De voordelen van Magento 2

Met Magento 2 zijn er een aantal voordelen waar jouw webshop van kan profiteren. Zo maakt het platform gebruik van Magento Commerce. Dit zorgt ervoor dat bepaalde producten naar klanten of toekomstige klanten toe gepusht te worden en dit geeft hen aanzet tot kopen. 

Het afrekenen binnen een Magento 2 omgeving verloopt ook vele malen sneller. Super Makkelijk voor de klant natuurlijk. Geen rompslomp met van alles in te vullen maar gewoon meteen doorgaan naar de betaling om zo de aankoop te kunnen voltooien.

Maak je gebruik van B2B dan kan je dit heel mooi laten integreren binnen Magento 2. Op die manier kunnen de klanten de kans krijgen om een bedrijfsaccount aan te maken en meerdere kopers daarop in te stellen. Zij kunnen dan op hun beurt profiteren van een gebruiksvriendelijke online koopervaring.

Moet er content geüpdatet worden? Het is dan met het gebruik van Magento 2 niet meer nodig om een IT-er daarvoor in te schakelen. Dit kan namelijk heel makkelijk zelf gedaan worden. Doordat Magento 2 tevens een ingebouwde SEO-strategie heeft zal het er ook nog eens voor zorgen dat jij goed te vinden bent binnen de zoekmachines. 

Ben je over de streep?

Ben je over de streep en wil jij ook gebruik gaan maken van een Magento 2 omgeving? Neem contact op met het bedrijf Vendic. Zij kunnen jou hiermee helpen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7375087). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.