Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Het vinden van de juiste investering voor mijn bedrijf met crypto

 

Het aantal bedrijven in Nederland neemt ieder jaar gestaag toe, wat aantoont dat Nederland een ondernemende cultuur heeft met startups die soms doorgroeien tot grote multinationals. Door deze enorme toename wordt de concurrentie ook steeds groter en is het soms moeilijk om het grote geheel te zien. Om als onderneming te groeien is geld een belangrijke pijler wat nieuwe mogelijkheden creëert. Dit kan via de bank, een externe geldverstrekker, aandelen, vastgoed welke je via een bedrijven blad heel eenvoudig kunt vinden. Crypto’s worden ook steeds populairder op deze wereld. Het biedt de ondernemer een kans om op een andere manier geld te investeren. Tijd om hier wat meer over te vertellen.

Hoe investeert ondernemend Nederland in Crypto?

Als onlangs startende ondernemer of ervaren ondernemer met groeipotentieel, besef je maar al te goed dat investeringen benodigd zijn, wil deze droom werkelijkheid worden. Bedrijven investeren in crypto en dan voornamelijk de welbekende bitcoin en zien dit als een langlopende waardevolle investering voor op de langere termijn. Door de crypto hype en stijgende koersen is het niemand ontgaan en kiezen velen ervoor om in te stappen, nu het nog kan. 

Investeren kan door nieuwe digitale munten zoals de inmiddels bekende Ripple XPR te kopen van bijvoorbeeld jonge startups. Investeren in bedrijven die gebruik gaan maken van de technologie van crypto. Deze bedrijven kun je bijvoorbeeld heel eenvoudig vinden via een bedrijvengids. Investeren om een manier zoals deze heeft wel een bepaalde risicofactor, aangezien de blockchain netwerken zich nog moeten bewijzen. Via een beleggingsplatform of fonds kan er ook geïnvesteerd worden in crypto. Of ga op zoek naar bekende beursgenoteerde bedrijven die zich tevens bezighouden in deze blockchain industrie. 

Indien je de kansen wat meer wilt spreiden of de risicofactor te verlagen, zijn er inmiddels ETF’s op crypto gebied ontwikkeld. Indien er gezocht wordt naar dergelijke trackers, die de focus leggen op de blockchain technologie, zal je zoektocht al snel eindigen in een fiasco. Dit heeft de overheid namelijk verboden om zodoende beleggers die puur op de naam afkomen en investeren zonder rekening te houden met de risico’s te hinderen. 

Crypto wordt het nieuwe normaal?

Indien er een bedrijf via de pers, in de krant, televisie, langs het voetbalveld of buiten op straat gepromoot wordt, levert dit meer aandacht en werk op voor de onderneming. Dit vraagt op den duur om een groter bedrijf aangezien het gewoon te druk wordt en alles niet meer in het pand te houden is. Dit kan gerealiseerd worden met geld, maar wellicht wordt dit op den duur wel crypto gezien de massale toewijding en ontwikkeling van deze nieuwe valuta. Crypto kan dus niet alleen maar geld opleveren, er kan ook via betaald worden. Crypto voorziet je van meer aandacht via bijvoorbeeld de media. Steeds meer jonge werknemers vindt het de normaalste zaak van de wereld worden om betaald te worden in crypto zoals een Litecoin. Maak dit mogelijk en trek deze jonge mensen naar jouw bedrijf toe en groei. Investeren in crypto is een jong en hip fenomeen, waardoor je een grotere groep jongeren aantrekt dan voorheen mogelijk was. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7297932). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.