Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ronald van Heek (43) nieuwe CCO bij BPSolutions

 

Ronald van Heek is met ingang van 1 mei benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO) bij Mission Critical IT & Data Analytics dienstverlener BPSolutions. Hij volgt Martijn van Veen op, die zijn carrière buiten BPSolutions voortzet. Ronald van Heek is voorheen werkzaam geweest bij IBM en als Chief Commercial Officer bij Tectrade. Ronald wordt verantwoordelijk om de sterk groeiende organisatie in de komende jaren verder uit te bouwen en daarnaast het fundament te leggen voor de internationale expansie op het gebied van Mission Critical IT.

Profiel BPSolutions

BPSolutions helpt organisaties slimmer te worden. Dat doen we door bedrijven te faciliteren bij hun Mission Critical IT. Zo wordt ICT een sturende kracht in het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het realiseren van innovatie. Dit wordt bereikt door het creëren van 100% controle over ICT-systemen en onze grote mate van flexibiliteit.

BPSolutions levert Mission Critical IT platformen en 24×7 managed services voor het 100% beschikbaar houden hiervan. Sinds de oprichting van BPSolutions in 2001, adviseren en ondersteunen wij middelgrote en grote ondernemingen bij het creëren van toegevoegde waarde met IT innovaties: wij helpen organisaties flexibeler te worden met Cloud en bedrijfsprocessen slimmer te maken met Data Analytics. BPSolutions bedient klanten onder meer in de volgende marktsegmenten: Retail & Distribution, Manufacturing, Electronics, Overheid en semi-Overheid, Topklinische ziekenhuizen en Care-organisaties.

Meer informatie: www.bpsolutions.com

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6656583). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.