Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SAP-certificatie voor Uniserver

 

Uniserver heeft van SAP de certificering (SAP-certified in infrastructure operations services) ontvangen. De certificering onderstreept dat Uniserver in staat is om hoogwaardige infrastructuur operationele diensten voor SAP-klanten te leveren.

Voor veel organisaties is SAP een ‘core business’ en e-commerce applicatie. De groei van de vraag naar SAP geschikte infrastructuur in het cloudhostingdomein was voor Uniserver de aanleiding om zich te laten certificeren.
“Het is van groot belang dat klanten kunnen vertrouwen op een solide, door SAP goedgekeurde cloudinfrastructuur”, stelt Ronald Bezuur, Managing Director van Uniserver. “Dit sluit goed aan op een veelheid aan formele partnerschappen, kwaliteit certificering en lidmaatschappen waar we trots en zuinig op zijn.”
Om het predicaat SAP-gecertificeerde aanbieder van infrastructuur operationele diensten te behalen, is een gedetailleerde audit ondergaan van zowel de processen als de datacenters. De focus van de audit lag op alle aspecten van de dienstverlening en klantondersteuning.
Micha Frese, Product Manager bij Uniserver: “Uniserver moest specifiek kennis en kunde aantonen op het vlak van incident management, change management, beveiligingsprotocollen, SLA’s, standaard werkwijze en documentatie, maar ook op het gebied van kennisniveaus van de medewerkers. Het uitgebreide datacenter onderzoek had betrekking op operations, beveiliging en continuïteit.”
Voor het ondersteunen en hosten van SAP-omgevingen werkt Uniserver nauw samen met system integrators en SAP-specialisten om gezamenlijk de eindklant te bedienen.

“Als partners hun SAP-toepassing bij Uniserver onderbrengen, willen ze zeker weten dat er een SAP-kwaliteitsstempel van toepassing is met de hoogste garanties voor hun omgeving”, aldus Frese. “Dat kunnen we nu volledig bieden: Uniserver is die door SAP-gecertificeerde provider van infrastructure operations services.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6244083). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.