Managed hosting door True

Sponsored

SPS
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Het reseller ICT event 'Taste of tomorrow' een bezoek meer dan waard

 

Hoe vaak komt het voor dat u op één dag onder één dak zo’n fantastisch aanbod vendoren treft? Op de Taste of tomorrow Expo informeren meer dan 85 merken u over de laatste trends, ontwikkelingen en opportunities voor de SMB en Retail markt. Taste of tomorrow 2018 is het grootste ICT event van Nederland en opent haar deuren op dinsdag 17 april a.s.

Heeft u eerdere edities van Tech Data’s partnerevent bezocht, dan weet u dat op één dag de belangrijkste IT, Mobile, AV en CE vendoren bij elkaar komen en een uitgebreid programma bieden rondom de laatste trends en ontwikkelingen. Het wordt een inspirerend event vol presentaties en kennissessies over innovatieve producten, solutions en diensten. En uiteraard wordt er tijdens Taste of tomorrow voldoende gelegenheid geboden voor netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

IT Security in de schijnwerpers

Het Tech Data securityplein op Taste of tomorrow brengt de belangrijkste security vendoren bij elkaar! Naast de dynamiek van diverse kennissessies tijdens het event, maakt u kennis met het zeer uitgebreide IT security portfolio van Tech Data Advanced Solutions. De value add distributeur brengt IT security dichter bij de reseller. Van on-premise naar cloud, van endpoint security naar managed security services.

IoT & Analytics, toepassingen in de toekomst

In alle trendrapporten voor 2018 staan IoT en Analytics hoog op de agenda! Grote hoeveelheden data zijn meer norm dan uitzondering. De grote vlucht is nog niet ten einde en op Taste of tomorrow alvast een voorproefje. U maakt kennis met digitale disruptie en big data businessmodellen.

Bent u klaar voor de Cloud?

Bent u een reseller die zijn aanbod wil uitbreiden met cloudoplossingen? Of een cloud service provider met bestaande beheerde cloudservices? Op Taste of tomorrow presenteren o.a. VMware, Veeam, Citrix en Oracle hun oplossingen en kunt u zich tijdens ons event registreren voor één of meerdere cloud partnerprogramma’s.

Een slim huis, klaslokaal en vergaderruimte

In de diverse smart living en - business opstellingen brengt Tech Data technologieën van diverse vendors bijeen en ervaart u de mogelijkheden die deze snel ontwikkelende markt van het nieuwe connected living biedt. Niemand minder dan Rudirick de Jong (ElectroStylist, SmartLivingCoach en tv-presentator), bekend van ‘Rob’s Grote Tuinverbouwing’, behandelt deze ontwikkelingen tijdens een kennissessie in het Smart Living-huis. Hij staat stil bij marktontwikkelingen, het effect op onze slimme manier van leven en de rol van u als reseller daarin. De meest prominente merken zijn vertegenwoordigd, zodat u product- en oplossingsgeoriënteerde vragen kunt stellen. Van optimale internetverbinding tot aansturing van klimaat, beveiliging en verlichting. Het slimme huis op de Expo is volledig ‘smart’ ingericht.

Think Mobile, think connect

Omdat de zakelijke gebruiker van haar telecom reseller een compleet en oplossingsgericht aanbod aan producten en diensten verwacht, verbindt Tech Data smartphones, accessoires en abonnementen vendors in het Think Mobile Paviljoen met diverse oplossingen voor mobile device management en security van o.a. Microsoft, AirWatch en IBM.

Ruim 40 kennissessies die u inspireren

Het wordt een inspirerende dag met keuze uit ruim 40 kennissessies over zeer uiteenlopende onderwerpen zoals ‘Nieuwe kansen door digitale transformatie’ door Microsoft, ‘Making business easy’ door Lenovo, ‘De juiste mindset voor succes’ door Vodafone en ‘Chrome divices voor SMB’ door Google.

Aanmelden

Op de website van Taste of tomorrow, dat plaatsvindt op dinsdag 17 april, vindt u meer informatie over het evenement, de deelnemende exposanten en kunt u zich kosteloos aanmelden.


Taste of tomorrow is dé gelegenheid voor vele interessante ICT ontmoetingen.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6332127). © Jaarbeurs IT Media.

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.