Managed hosting door True

Avanade's mobiele airline platform helpt Delta

 

vliegtuig

Avanade, aanbieder van zakelijke technologiediensten en managed services, helpt Delta Air Lines, één van ’s werelds grootste luchtvaartmaatschappijen, zijn klantbeleving te verbeteren door middel van een mobiele oplossing voor verkoop en service gebaseerd op het Avanade Mobiele Airline Platform.

Dit retail-platform voor luchtvaartmaatschappijen, ontwikkeld in samenwerking met Accenture, combineert Microsoft Dynamics for Retail met de Avanade’s Connected Stores. Deze oplossing helpt luchtvaartmaatschappijen om hun klanten beter te bedienen en creëert tegelijkertijd mogelijkheden voor nieuwe inkomsten. Avanade heeft de oplossing geïntegreerd in Delta’s bedrijfsvoering en zal de komende drie jaar ondersteuning, onderhoud en verbeterde oplossingen bieden.

Meer dan negentienduizend stewards en stewardessen van Delta Air Lines krijgen een Nokia Lumia met Windows Phone 8 en AT&T’s 4G LTE-netwerk. De smartphones zijn voorzien van Avanade’s Mobile Airline Platform-applicatie die gebruik maakt van Microsoft Dynamics for Retail’s mobiele verkooppunt, waarmee aankopen tijdens de vlucht met creditcard betaald kunnen worden. Al voor aanvang van de vlucht kunnen klanten via hun mobiele device maaltijden voor onderweg bestellen, de folder met tax free producten bekijken en kiezen of zij aankopen thuis willen laten bezorgen of tijdens de vlucht willen ontvangen. De klant krijgt direct na transactie een digitaal betalingsbewijs toe gemaild. Bovendien kan de applicatie kortingsvouchers direct vanaf het mobiele device van de klant scannen.

Sinds juni testen stewards en stewardessen de Nokia Lumia 820 tijdens hun vluchten. Eind augustus is delta gestart met het uitleveren van meer dan negentienduizend apparaten aan het cabinepersoneel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4889163). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.