Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zorgverlener Goenhuysen werkt efficiënt mobiel

 

Het komt vaak voor dat mobiel werkende medewerkers te maken hebben met trage verbindingen met het bedrijfsnetwerk of verbindingen die zelfs regelmatig wegvallen. Dit brengt niet alleen veel frustratie met zich mee maar ook veel verloren tijd door het opnieuw tot stand brengen van de verbinding. Zorgverlener Groenhuysen had te maken met deze situatie en zocht naar een oplossing om effectiever mobiel te werken en de productiviteit te verbeteren.

De medewerkers van Groenhuysen werken veelvuldig mobiel; het gaat dan bijvoorbeeld om specialisten die tijdens het bezoeken van nieuwe cliënten gegevens invoeren op laptops of bijvoorbeeld managers, verpleegkundigen en specialisten die op de diverse locaties van de organisatie werken. Het continu inloggen en verbinding maken met het bedrijfsnetwerk kost veel tijd en zorgt voor veel ergernis aangezien dit niet altijd direct lukt. In sommige gevallen vallen de medewerkers terug op pen en papier om het veelvuldige inloggen te voorkomen. Groenhuysen zocht naar een oplossing om effectiever mobiel te werken.


Om het 'connectivity'-probleem op te lossen heeft mITE Groenhuysen de 'Mobile Connectivity Management' (MCM)-oplossing van Netmotion Wireless aanbevolen voor een veilige en ononderbroken toegang tot het bedrijfsnetwerk. MCM optimaliseert de draadloze ip-verbinding en houdt de applicatiesessies in stand zodat werknemers niet telkens opnieuw in hoeven te loggen. De belangrijkste mobiele gebruikers worden uitgerust met MCM; in de nabije toekomst ook thuiswerkers.

De oplossing biedt eindgebruikers daadwerkelijk een 'Single Sign-On'-authenticatie met standaard inloggegevens ongeacht plaats, tijd of fysieke netwerkverbinding. Deze functie bespaart de mobiele werknemers van Groenhuysen kostbare tijd als ze netwerken en dekkingsgebieden doorkruisen. Werknemers kunnen op elk moment werken en vertrouwen op het gebruik van hun laptop in plaats van terugvallen op pen en papier.

Mobiele medewerkers van Groenhuysen hoeven zich slechts eenmaal aan te melden. Mobility XE zorgt automatisch voor de authenticatie van de mobiele medewerker en zorgt er tevens voor dat de applicaties die worden gebruikt stabiel blijven draaien als een netwerkverbinding wegvalt of als er wordt gewisseld tussen dataverbindingen.

mITE brengt met MCM verhoogde productiviteit en gebruikersgemak voor de werknemers van Groenhuysen. Het slechts eenmaal inloggen levert een enorme tijdsbesparing op voor de werknemers waardoor zij effectief en efficiënt de werkzaamheden kunnen verrichten.

Tot slot kunnen de werknemers veilig werken dankzij authenticatie en encryptie-technieken. Dit is erg belangrijk voor Groenhuysen aangezien cliënten van Groenhuysen erop moeten kunnen vertrouwen dat de persoonlijke gegevens in goede handen zijn.

Stichting Groenhuysen

Groenhuysen zet zich in voor ouderen in de regio Roosendaal. Groenhuysen biedt hen de mogelijkheid om op eigen wijze het allerbeste uit hun dag te kunnen halen middels een brede dienstverlening, variërend van gemak en comfort tot intensieve zorg, zowel in de vorm van thuiszorg als ook in verzorgde woonvoorzieningen. 2300 medewerkers en zevenhonderd vrijwilligers zetten zich vanuit meer dan twintig locaties dagelijks in voor de vierduizend cliënten van Groenhuysen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4336479). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.