Managed hosting door True

Infor optimaliseert processen Groeneveld Transport

 

vrachtwagen

Groeneveld Transport Efficiency BV, dat afgelopen jaar zijn 40-jarig bestaan vierde, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een echte toeleverancier die oplossingen op maat levert. Om te voldoen aan de complexe eisen van de auto-industrie en aan de veranderingen in de vraag van klanten zocht Groeneveld naar een gestandaardiseerde oplossing met goede ondersteuning. Bovendien was er behoefte aan transparantie in de keten en centraal databeheer waardoor een nieuwe erp-platform gewenst was.

Infor10 Automotive helpt het bedrijf de transparantie te vergroten en de wereldwijde logistieke zichtbaarheid te verbeteren. Bovendien kan Groeneveld de foutkans en het aantal duplicaten verminderen dankzij een eigen database met tekeningen. Het snel aanvaarden van nieuwe eisen van OEM's en partners resulteert in verbeterde productiviteit. Door het vervangen van meerdere externe oplossingen worden bovendien kosten bespaard.

Infor10 ION, Infor's open middleware-platform biedt snelheid, interoperabiliteit en zorgt ervoor dat applicaties, al dan niet van de fabrikant, met elkaar werken. Zo kunnen gegevens uit Salesforce.com (crm) geïntegreerd worden met Infor erp-gegevens. Dankzij Infor10 Automotive Exchange (AutoConnect), een strategische automotive-oplossing van Infor, profiteert Groeneveld van de geautomatiseerde uitwisseling van informatie met partners zonder aanpassingen, waarmee het proces van order naar geld op de bank gestroomlijnd wordt op basis van Infor10 ERP Enterprise (LN).

De oplossingen zullen in fasen worden geïmplementeerd, eerst in het Nederlandse hoofdkantoor en in Italië en daarna in twintig andere locaties. Binnen de komende drie jaar zal het gehele project voltooid zijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4570632). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.