Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Factuurverwerking voor DPD met ISProjects

 

Factuurverwerking voor DPD met ISProjects

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expresspakketten. Dit doen zij efficiënt. Omdat DPD de inkomende facturen ook zo efficiënt mogelijk wil verwerken, hebben zij voor de standaard interface van ISProjects gekozen. In samenwerking met ISPojects is het project naar verwachting verlopen en is DPD tevreden over de praktijkervaringen met digitale factuurverwerking. Fred van de Wiel, teamleider Finance to Manage bij DPD, licht dit toe.

'Als je het hebt over de integratie dan kan ik aangeven dat wij voor ISProjects gekozen hebben, omdat ISProjects de enige was die (naast de andere standaard interfaces die zij hebben) een standaard interface met JD Edwards had. Dat maakte de keuze eenvoudig. Daarnaast hebben wij ervoor gekozen de implementatie van digitale factuurverwerking gelijktijdig met de implementatie van JD Edwards uit te laten voeren. Dat is goed bevallen. Tijdens de eerste weken van de implementatie is er een speciale supportdesk geweest die nagenoeg real-time met reacties en oplossingen gekomen is. Dit hebben we als zeer positief ervaren. Hierdoor konden in de opstartfase gebruikersvragen ook direct opgelost worden', zegt Fred van de Wiel, teamleider Finance to Manage bij DPD.

'Wat ik verder kan vertellen is dat de initiële uitleg aan het gehele team dat met ISP-Invoice ging werken, goed is geweest. Door het creëren van een testomgeving voor de implementatie en de uitleg in deze omgeving, is de acceptatie bij de medewerkers soepel verlopen. De consultants gaven heldere uitleg en dachten mee in oplossingen. In de praktijk ervaren wij onder andere de voordelen van de directe verwerking van gekoppelde facturen in de crediteurenadministratie als positief, de facturen zijn direct beschikbaar voor betaling. Kortom, het project is naar verwachting verlopen en wij zijn tevreden over de praktijkervaringen met digitale factuurverwerking in ISP-Invoice', sluit van de Wiel af.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5638598). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.