Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Website Pioneer DJ krijgt Sitecore 8-technologie

 

Pioneer DJ lanceert een gloednieuw wereldwijd websiteplatform op PioneerDJ.com. Deze site draait op een grootschalige wereldwijde Microsoft Azure-infrastructuur en is ontwikkeld met de nieuwste Sitecore 8-technologie. Dankzij de inspanningen van een toegewijd en flexibel projectteam werd de site – beschikbaar in Engels en Japans – gebouwd in minder dan vier maanden tijd.

Samen met back-endpartner Cegeka besloot communicatiebureau These Days Y&R dat de nieuwste Sitecore 8-technologie de beste optie was. Sitecore is een internationale speler en het multichannel campaign managementsysteem biedt een gecentraliseerde oplossing voor het beheer van content, producten en middelen – allemaal op een en dezelfde plaats. Door het open systeem met drie lagen zijn andere programma’s en back-endtoepassingen perfect in Sitecore te integreren. Daarnaast is er creatief met de front-end omgesprongen. Zo is het mogelijk om content slechts eenmaal op te slaan voor het publiceren via diverse kanalen en apparaten.

Azure, het cloudplatform van Microsoft, werd de hostingpartner. Dankzij het globale datacenternetwerk was het mogelijk een wereldwijde serverstructuur en een wereldwijd datacentrum op te zetten om stabiliteit en goede prestaties te leveren.

Vanaf het moment dat These Days Y&R de samenwerking met Sitecore aanging, zijn alle vereiste competenties verzameld: van UX-designers tot front- en back-endontwikkelaars. Zo is een toegewijd Pioneer DJ-projectteam samengesteld, dat snel en efficiënt kon werken. Bovendien is dankzij een flexibele methodologie rekening gehouden met strikte deadlines. Dit vertaalde zich onder meer in dagelijkse scrum-meetings. Deze flexibiliteit maakte het mogelijk snel beslissingen te nemen, openlijk te communiceren en problemen onmiddellijk aan te kaarten en op te lossen.

Binnen een maand na de lancering van PioneerDJ.com zijn de significante visits (bezoeken van langer dan twee minuten) met 25 procent gestegen. Bovendien groeit het aantal terugkerende bezoekers sterk. Dankzij de Sitecore 8-technologie is het mogelijk het bestaande platform te blijven verbeteren en nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5416847). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.