Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Werkplekbeheer WEA Zuid-West bij Pink Elephant

 

WEA Zuid-West vindt beheer online werkplekken én advies bij Pink Elephant

De maatschap WEA Zuid-West is na een splitsing van WEA Zeeland in 2014 op zoek gegaan naar een vaste partner voor het leveren van online werkplekken. Inmiddels bedient WEA Zuid-West zijn klanten met onder meer de online service ‘Joost’. De werkplekken van de medewerkers bevinden zich in de cloud bij Pink Elephant, dat als it-beheerder en sparringpartner fungeert.

WEA Zuid-West maakt deel uit van WEA Accountants & Adviseurs, een landelijke organisatie van registeraccountants, accountants-administratieconsulenten, belastingadviseurs, pensioendeskundigen en loonadviseurs. De maatschap ging op zoek naar kwalitatief hoogwaardige online werkplekken en vond ze bij Pink Elephant. Gertjan Spijk, vennoot van WEA Zuid-West: 'It speelt een almaar grotere rol in onze bedrijfsvoering, tot het aanbieden van online accountancy aan toe. Onze technologische kennis is echter beperkt. Mede om die reden besloten we it als service te gaan afnemen. Via grondige marktverkenning kwamen we bij Pink Elephant terecht.'

Voordat WEA Zuid-West voor de cloud-services van Pink Elephant koos, wilde het zekerheid over de veiligheid van de gegevens van zijn klanten. 'Via de Cloud Profiler van Pink kwamen we erachter dat we nog niet álle risico’s in kaart hadden gebracht. Pink Elephant bleek van alle partijen het beste in staat dit wel te doen en via hun cloud-oplossing af te dekken', aldus Spijk.

De reden dat WEA Zuid-West de voorkeur gaf aan Pink Elephant ging verder dan de uitkomsten van de Cloud Profiler alleen. Spijk: 'Ook de professionaliteit van de Pink Elephant-consultants overtuigde ons. Ze toonden in heldere bewoordingen aan het accountancy vak goed te begrijpen.' Goede communicatie speelde eveneens een voorname rol in de samenwerking, ook toen het project eenmaal van start was gegaan. 'Op dat vlak lag Pink Elephant van meet af aan een straatlengte voor op de andere leveranciers die we hadden benaderd. Ze gaven ons de indruk grip te hebben op de materie. Nu hebben we een leverancier van online werkplekken die ook nog eens als sparringpartner fungeert', vertelt Spijk. Hij is, tenslotte, bijzonder te spreken over de snelheid en betrouwbaarheid van ‘hun’ it-infrastructuur in de cloud. “Al onze it-zaken zijn tiptop geregeld. Ik zou het mijn 'concullega's' zeker aanraden!"

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5647323). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.