Managed hosting door True

Onze Lieve Vrouw Gasthuis gelooft in Servicenow

 

Het Onze Lieve Vrouw Gasthuis (OLVG) is het enige grote topklinische ziekenhuis in Amsterdam dat letterlijk en figuurlijk midden in het hectische hoofdstedelijke leven staat. De AIT Helpdesk van het OLVG maakt al jaren gebruik van Servicenow en profiteert onder andere van het klantenportaal waarmee gebruikers zelf een aantal it-zaken kunnen afhandelen. Saskia de Jong (hoofd werkplekondersteuning AIT) vertelt.

'We werken bij OLVG sinds 2009 met Servicenow en wilden daarmee een volgende groeistap maken. De Incident Managementmodule gebruikten we al, er was een CMDB ingericht en we maakten ook al gebruik van de Knowledge base. De basis stond dus goed. Onlangs hebben we het klantenportal voor eindgebruikers ingericht. Eindgebruikers worden steeds zelfredzamer en willen zaken die niet echt dringend zijn zelf doen. Het nieuwe portaal stelt ze daartoe in staat.'

'Groot voordeel van Servicenow is dat je geen modules hoeft te kopen maar meteen de hele suite tot je beschikking hebt tegen een transparante, vaste abonnementsprijs. In ons geval zit daar een kleine keerzijde aan want we gebruiken nog niet alle modules. We zijn onlangs wel begonnen met de inrichting van de Change Managementmodule. Reden was de groeiende complexiteit van de changes. Bovendien willen we it service management ook naar een steeds hoger volwassenheidsniveau tillen, waarbij onze beheerders samenwerken met de professionals van Logicalis SMC. Prettige mensen die duidelijk verstand hebben van itsm. Daarnaast is de hele beheersbaarheid van de irsm-omgeving met Servicenow een stuk eenvoudiger.' Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5059301). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.