Managed hosting door True

GeoID beschermt zich met SafeNet Sentinel LDK

 

Geoid, specialist in software voor visualisatie en creatie van virtuele en interactieve landschapsmodellen in 3D, heeft de oplossing voor softwaremonetisatie (licentieontwikkelingskit) Sentinel LDK van Safenet aangekocht om het intellectuele eigendom van zijn nieuwe software te beschermen en om het beheer van licenties voor zijn klanten te verbeteren.

Met het landmetingsproduct Virtual Surveyor van Geoid kan men een virtuele 3D-omgeving creëren op basis van data die werden ingezameld met behulp van drones. Dankzij deze technologie kunnen landmeters een overzicht opstellen in een virtuele omgeving, in plaats van manueel opmetingen te moeten uitvoeren op het terrein zelf. Geoid kon zijn back-officeproces optimaliseren dankzij de functies voor beheer van gebruiksrechten die Sentinel LDK aanbiedt. Dit levert GeoID een betere zichtbaarheid op wat de activiteit van zijn klanten aangaat, én een verlichting van zijn administratieve taken.

'Wij zijn ervan overtuigd dat Sentinel LDK de veiligheid van onze nieuwe visualisatiesoftware gaat garanderen. Tegelijk krijgen onze klanten hiermee de kans om licenties vlot van de ene computer naar de andere te transfereren dankzij de Sentinel HL Pro en Network hardware-sleutels. Onze gebruikers genieten zo alle flexibiliteit die ze nodig hebben. Wij van onze kant mogen gerust zijn dat ose intellectuele eigendom beschermd is tegen diefstal en elk ander misbruik', verduidelijkt Tom Op 't Eyndt, algemeen directeur van Geoid.

Met de functie Sentinel LDK Trialware kan men bovendien beveiligde en gecontroleerde demonstratieversies van software creëren zodat geïnteresseerde klanten deze kunnen testen vooraleer tot aankoop over te gaan. Voor Geoid is dit een goed middel om zijn commerciële slagkracht uit te breiden en zijn omzetpotentieel te verhogen.

'Safenet Sentinel LDK maakt ons het leven veel gemakkelijker wat het beheer van klanten en licenties aangaat. De tijdwinst die wij op administratief vlak boeken, levert ons een enorme kostenbesparing op. Deze oplossing garandeert de bescherming van softwarelicenties maar schenkt onze klanten tegelijk de soepelheid die ze nodig hebben', besluit Op 't Eyndt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5180692). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.