Managed hosting door True

Goedegebuur Vlees kiest voor 20/20 vision

 

Goedegebuur Vlees is gespecialiseerd in het uitbenen, uitsnijden en consistent categoriseren van rundvlees. Wekelijks verwerkt Goedgebuur Vlees 750 ton rundvlees. Dit vlees vindt haar weg naar de eindgebruiker via cateringbedrijven, restaurantketens, de retail en de vleeswarenindustrie. Na kritisch gekeken te hebben naar het factuurverwerkingsproces is in maart 2014 gekozen voor een efficiencyslag door automatisering.

Goedegebuur Vlees, gevestigd in Rotterdam, verwerkt ongeveer zesduizend inkomende facturen per jaar met behulp van de digitale factuurverwerkingsoplossing van 20/20 vision. Met digitale factuurverwerking van 20/20 vision verwacht de organisatie dit proces aanzienlijk efficiënter te laten verlopen, onder andere door een vermindering van de handmatige handelingen.

Een direct voordeel is de geautomatiseerde workflow, waardoor elke medewerker op elk gewenst moment via het systeem kan zien wat de status is van een factuur. Dit elimineert de papierstroom binnen de organisatie en met het digitale archief kan men afgeboekte facturen sneller terugvinden ter inzage. Met de module factuurverwerking van 20/20 vision beschikken managers over verbeterde rapportagemogelijkheden, waardoor beslissingen genomen worden op basis van actuele informatie. De software beschikt over functionaliteiten om de gewenste efficiencyslag te realiseren. Voor dit project is een koppeling gerealiseerd met Exact Globe Next.

Over 20/20 vision Europe

20/20 vision levert software-oplossingen voor Factuurverwerking, Factuurmatching en Budget2Pay (het gehele proces van budgettering tot en met de betaling van de inkoopfactuur). Vanuit het hoofdkantoor in Rijswijk en kantoren in Madrid en Dnepropetrovsk zijn bijna veertig medewerkers dagelijks bezig met het ontwikkelen, verkopen, implementeren en onderhouden van de softwareoplossingen. Met vrijwel alle erp-pakketten zijn koppelingen ontwikkeld om de software naadloos te integreren binnen de bestaande processen én systemen. Ruim honderdzestig klanten maken inmiddels gebruik van de oplossingen van 20/20 vision, waarbij jaarlijks zo'n drie miljoen facturen worden verwerkt door ruim tienduizend gebruikers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5174963). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.