Managed hosting door True

Avanade digitaliseert juryproces Accenture Awards

 

vrijdag 8 november aanstaande vindt de uitreiking van de Accenture Innovation Awards plaats. Avanade, it-dienstverlener en dochteronderneming van Accenture en Microsoft, levert zijn bijdrage aan het thema met een speciaal ontwikkelde en innovatieve jurytool op basis van de Sharepoint-functionaliteiten van Microsoft Office 365. De tool stroomlijnt en ondersteunt het juryproces in één eenvoudige, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke omgeving.

Wie ooit wel eens heeft gejureerd, weet dat dit een tijdrovende klus kan zijn. Waar voorgaande jaren alle ingezonden concepten handmatig werden samengevoegd, geprint en in ingebonden boeken werden verspreid onder de meer dan honderd juryleden, is het nu mogelijk om alle benodigde informatie online vanuit één platform te raadplegen. Met de tool kun je onder andere informatie over de concepten lezen, aantekeningen maken, stemmen voor de projecten en eerdere commentaren teruglezen. Dit levert de juryleden een aanzienlijke tijdsbesparing op en na de jurymeetings biedt het Accenture een snel en makkelijk overzicht van de resultaten.

“Dit is het eerste jaar dat we gebruik maken van deze tool en het is een erg prettige manier van werken. Alle benodigde documenten zijn centraal in SharePoint te raadplegen en het platform biedt de mogelijkheid om door te klikken naar handige externe documenten zoals video’s en websites. Al deze functionaliteiten zijn te bedienen via een tablet wat de oplossing erg flexibel maakt en wat het juryboek wat mij betreft overbodig maakt”, aldus Kees van den Berge, jurylid Accenture Innovation Awards.

'Dit jaar zijn er meer dan duizend concepten ingezonden voor de awards en dit aantal neemt ieder jaar toe. In de afgelopen jaren werd voor elk jurylid een dik boek met inschrijvingen geprint', vertelt Pieter Paul van Oerle, organisator Accenture Innovation Awards. “\'Met de komst van dit nieuwe platform hebben de juryleden toegang tot een gestructureerde omgeving. Bovendien konden ze in de dagen voorafgaand aan de jurymeetings al op verschillende schermen, zoals tablet, pc of mobiel, de concepten doornemen en voorzien van commentaar. Hier is erg enthousiast op gereageerd en het heeft een kwaliteitsslag betekend voor het juryproces.'

De Accenture Innovation Awards is volgens de organisator in zeven jaar tijd uitgegroeid tot de grootste innovatiewedstrijd van Nederland. Accenture wil met deze wedstrijd een podium geven aan de meest succesvolle innovaties in Nederland. Tijdens de uitreiking op 8 november laat Avanade, samen met het Lotus F1 Team, zien wat innovatie betekent voor het Formule 1 Team. Gedurende de dag krijgen bezoekers de unieke mogelijkheid om te zien en te ervaren hoe Lotus F1 Team samen met Avanade hun zakelijke processen heeft heringericht om snellere besluitvorming en uiteindelijk snellere tijden op de baan neer te kunnen zetten, door effectief samen te werken.

De uitreiking van de Accenture Innovation Awards vindt plaats in de Convention Factory in Amsterdam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4918130). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.