Managed hosting door True

Boerenbond Deurne verwerkt facturen met ISProjects

 

Boerenbond Deurne is voor de verwerking van facturen in zee gegaan met ISProjects. Deze keuze is tot stand gekomen na evaluatie van eenzelfde operatie bij GEA Food, dat ook voor een oplossing van ISProjects koos.

De hoofdactiviteit van Boerenbond Deurne is de productie van mengvoer. De mengvoercoöperatie heeft productie- en overslaglocaties in Helmond, Oirschot en Wanroij. Daarnaast heeft ze een op- en overslaglocatie in Oss. Andere (consumentgerichte) onderdelen van Boerenbond Deurne zijn onder meer een Praxiswinkel, Formido decomarkt, drie Boerenbondwinkels, verzekeringskantoor (Eveas) en het Weekblad voor Deurne.

Boerenbond Deurne werkt met MS Dynamics NAV en Operra (een Belgisch orderpakket). Vanuit een centrale locatie verwerken drie medewerkers de 28.000 inkomende facturen voor twaalf verschillende administraties. Verder zijn nog ongeveer dertig personen betrokken bij de inhoudelijke controle en goedkeuring van de inkomende factuurstroom.

Jean-Paul Kanters, controller Boerenbond Deurne vertelt: 'Wij willen graag voorkomen dat facturen zoekraken. Verder zochten wij naar een mogelijkheid om tijdwinst te behalen in zowel het verwerken als de roulatie van de inkomende facturenstroom, meer efficiency dus! Het enthousiasme van GEA Food Solutions over ISProjects en de 'look and feel' gaf ons een goed gevoel. Ook het feit dat zij twee maal hebben gekozen voor ISProjects versterkte ons vertrouwen!'

'Dit was een project dat we al lang geleden op wilden starten. Helaas was er nooit tijd voor. Op een bepaald moment hebben wij besloten dat we er nu tijd voor vrij moesten maken. Vervolgens is een projectteam samengesteld uit mensen vanuit de gehele organisatie (zoals directieleden, administratief medewerkers en andere toekomstige gebruikers). Samen hebben wij bepaald dat een koppeling met de pakketten NAV en Operra erg belangrijk voor ons is. We hebben van verschillende mogelijke leveranciers informatie opgevraagd. Met drie daarvan zijn we een persoonlijk gesprek aangegaan en hebben we ook demonstraties bekeken. Vervolgens hebben wij van de verschillende partijen referenten bezocht', gaat Kanters verder.

GEA Food Solutions is één van de referenten van ISProjects. Dankzij een wereldwijde uitrol beschikken zij over koppelingen met diverse erp-systemen zoals NAV, Infor Baan, SAP R/3 en Exact Globe. 'Het enthousiasme van GEA Food Solutions over ISProjects en de oplossingen gaf ons een  goed gevoel. Ook het feit dat zij twee maal hebben gekozen voor ISProjects versterkte ons vertrouwen in deze oplossing; GEA Food Solutions heeft namelijk voor de wereldwijde uitrol opnieuw een zeer uitgebreid keuzetraject doorlopen en heeft daarbij weer gekozen voor ISProjects. En dan moet je het toch goed doen was onze conclusie. Door middel van een stemming door het projectteam is de keuze op ISProjects gevallen ondanks dat zij geen koppeling hadden met Operra en nog geen relatie met onze NAV-partner. Het belangrijkste was voor ons toch de gebruikersvriendelijkheid, de 'look & Feel' en uiteindelijk is het ook gedeeltelijk een gevoelskwestie', besluit Kanters.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4682876). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.