Managed hosting door True

Partners 2017

Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Citrix

Silver Partner

 

Citrix

Citrix: de motor achter de digitale transformatie Citrix is volledig gefocust op één principe: het op een veilige en eenvoudige manier toegankelijk maken van apps en data. Vanaf elke locatie. Op elk gewenst moment. En op elk device en via elk netwerk.

Wij geloven sterk in technologie als instrument om vrijheid te creëren. Organisaties moeten de vrijheid krijgen om de grenzen van hun productiviteit en innovatiekracht te verleggen. Mensen moeten in staat zijn overal te werken. En IT-afdelingen moeten de zekerheid hebben dat hun kritische systemen altijd toegankelijk en veilig zijn.

Daarom wil Citrix een wereld creëren waarin mensen, organisaties en ‘dingen’ op een veilige manier verbinding hebben en bereikbaar zijn. Een wereld waar alle bedrijfsvoering op digitale wijze plaats vindt. Een wereld waarin onze klanten vrij zijn om het buitengewone mogelijk te maken. We willen dit bereiken door de beste geïntegreerde technologische diensten ter wereld te ontwikkelen voor het veilig aanbieden van apps en data ⎯ altijd en overal.

Samen met klanten geven wij vorm aan het toekomstige werken. Wij ontwikkelen technologie voor digitale workspaces die een uniforme, complete gebruikerservaring mogelijk maken met veilige zakelijke apps en data. Daarbij maken we het voor IT-afdelingen eenvoudiger om de complexe hybride en multicloud-omgevingen van tegenwoordig te configureren, bewaken en beheren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat mensen, organisaties en dingen continu met elkaar in contact staan, altijd en overal, op elk device.

Als u de flexibiliteit van de cloud wilt benutten zonder te worden tegengehouden door complexiteit en overdreven securitymaatregelen, dan hebt u de flexibiliteit en het beheersgemak van digitale workspaces nodig. Citrix Workspace integreert diverse technologieën, platforms, devices en clouds, en is eenvoudig te implementeren. U rolt nieuwe technologie uit zonder uw bestaande infrastructuur compleet op de schop te nemen. De IT-afdeling en de gebruikers creëren samen een contextafhankelijke, ‘software-defined’ grens rond de organisatie. Het resultaat is een complete en veilige oplossing voor al uw hybride en multicloud-omgevingen en alle daarin gebruikte devices.

Citrix (NASDAQ:CTXS) zorgt ervoor dat klanten invulling kunnen geven aan het toekomstige werken. Wij leveren complete, veilige digitale workspaces, waarin alle apps, data en services aanwezig zijn die mensen nodig hebben om productief te zijn. Wij stellen IT-afdelingen in staat die complexe cloudomgevingen beter te gebruiken en te beheren. De oplossingen van Citrix worden gebruikt in meer dan 400.000 organisaties, waaronder 99 procent van de Fortune 100 en 98 procent van de Fortune 500.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6254071). © Jaarbeurs IT Media.

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.