Managed hosting door True

Partners 2017

Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Arrow

Platinum Partner

 

Arrow

Arrow ECS Nederland is genomineerd voor 3 Awards. En daar zijn we trots op!

Onze roots liggen ver terug in de 19e eeuw, waar services en klantgerichtheid kernwaardes waren. Vandaag de dag staat onze klant en natuurlijk onze leveranciers nog steeds zo centraal als in 1935.

De 3 nominaties die Arrow ECS Nederland heeft ontvangen geven een goed beeld van onze propositie in de Nederlandse markt.

Cloud Distributor of the Year, spreekt voor zich. Met onze Arrow Cloud propositie in combinatie met bijna al onze leveranciers maakt het voor onze klanten nog overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Alles in 1 overzicht via ArrowSphere of juist de portal van de leverancier. Arrow Cloud voor eenvoud en gemak.

Value Added Distributor of the Year, dat zijn wij. We zijn er trots op dat wij door de Jaren heen vaak genomineerd zijn voor deze titel. De nominatie op zich is een hele eer. Distributie zit in onze genen, maar we proberen een extra laag toe te voegen. Een laag vol met kennis, kunde en betrokkenheid. Voor u als partner maar ook naar onze leveranciers. Ons team van 60 professionals zorgen er iedere dag voor dat onze klanten dit ervaren. Mochten we deze award winnen dan winnen we hem met het hele team!

Personality of the Year Bart van Rheenen, onze Bart. Wat zou het leuk zijn dat na ruim 35 jaar Bart van Rheenen de Award Personality of the Year wint. Met zijn ondernemersgeest inspireert Bart zijn teams in Nederland en Belgie iedere dag. Zijn visie op de ICT markt opent deuren voor onze partners en leveranciers. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6241866). © Jaarbeurs IT Media.

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.