Managed hosting door True

Partners 2017

Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Plantronics

Platinum partner

 

Logo Plantronics

Plantronics is een audiopionier en een wereldwijde leider in de communicatiebranche. Het bedrijf maakt intelligente en adaptieve oplossingen die voorzien in de belangrijkste behoeften van klanten: het ervaren en faciliteren van eenvoudige en heldere communicatie terwijl ze genieten van afleidingsvrije omgevingen.

De oplossingen worden door consumenten en bedrijven wereldwijd gebruikt en zijn uitermate geschikt voor open kantooromgevingen. Plantronics biedt communicatieoplossingen van hoge kwaliteit, waaronder voor unified communications, klantenservice, data-analyse en bluetooth-headsets.

Plantronics gelooft in slimmer werken

We moeten allemaal slímmer en efficienter gaan werken. De snelheid van verandering neemt toe. Wil je als organisatie deze verandering overleven en stress voorkomen, dan zul je niet harder maar juist slimmer moeten gaan werken. Slimmer door als organisatie beschikbare communicatiemiddelen op de juiste manier in te zetten. Door innoveren aan te moedigen en deze te ondersteunen met een selectie van de meest efficiënte communicatiemiddelen. Daarnaast door je als organisatie in te richten als een netwerk van medewerkers, klanten en partners die het gezamenlijke doel 'Wat levert het op?' dienen. 

Voor een IT-afdeling is het van belang dat zij de kennis hebben van beschikbare & toekomstige communicatiemiddelen en de technische & functionele aspecten daarvan. Zij maken de inschatting van wat er gecombineerd kan worden, gekoppeld aan de wens van de organisatie, management & gebruiker. Maar het gaat niet om technologie alleen. Het gaat eveneens om het opzetten van de juiste werkafspraken, procesoptimalisatie & gebruikerstraining.

Voor de gebruikers van communicatiemiddelen is het van belang om slimmer te willen werken en mee te gaan in de nieuwe communicatiemiddelen die dit mogelijk maken. Doet men dit niet, dan zal dit alleen maar resulteren in meer stress:

  • -          Stress om niet functionerende IT/middelen
  • -          Stress door niet te weten wat je moet doen qua gebruik
  • -          Stress door een teveel aan communicatiemiddelen
  • -          Stress door sociale druk om te moeten reageren

De stress zal pas afnemen zodra zowel IT als gebruikers de vaardigheden hebben ontwikkeld om daadwerkelijk de juiste keuze te kunnen maken. Pas dan zal men niet harder, maar slimmer kunnen gaan werken met de juiste mix van communicatiemiddelen.

Voor meer informatie zie plantronics.com.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6227679). © Jaarbeurs IT Media.

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.