Managed hosting door True

Partners 2017

Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over ReplaceDirect

Silver Partner

 

ReplaceDirect

Wij zijn ReplaceDirect De medewerkers van ReplaceDirect werken iedere dag hard om apparaten van de afvalhoop te redden. Dat is goed voor het milieu en dat vinden wij belangrijk. Hoe we dit doen? Dit doen we door het aanbieden van onderdelen en accessoires. Want door een simpele vervanging van een onderdeel gaan apparaten in veel gevallen nog jaren mee.

Uitgebreid assortiment

Bij ReplaceDirect vind je altijd het juiste onderdeel voor elektronische apparaten. Van accu’s en adapters tot inkt en witgoed-onderdelen: zakelijke klanten en consumenten kunnen voor ieder denkbaar apparaat bij ons terecht. De website www.replacedirect.nl biedt hierbij een uitgebreide zoekfunctie zodat men gemakkelijk het benodigde onderdeel vindt.

Uitstekende klantenservice

Natuurlijk begrijpen wij dat onze klanten vragen hebben. Ook begrijpen wij dat klanten niet altijd zeker weten wat ze nodig hebben. Daar willen wij hen zo goed mogelijk bij helpen. Daarom hebben we een uitstekende klantenservice met gespecialiseerde en vriendelijke medewerkers. Zij staan altijd voor onze klanten klaar.

Deskundige reparatieafdeling

ReplaceDirect beschikt over een deskundige reparatieafdeling waarbij klanten online hun reparatie kunnen aanmelden. Zo zorgen wij ervoor dat klanten snel weer gebruik kunnen maken van hun elektronische apparaten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6185771). © Jaarbeurs IT Media.

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.