Managed hosting door True

Partners 2017

Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Ecare TCS

Silver Partner

 

Ecare TCS

Ecare Telecom en Cloud Services is ontstaan vanuit Ecare Services, hét softwarebedrijf voor de zorg. Als KPN Business Goudpartner zijn wij per 1 januari 2015 zelfstandig verder gegaan, om zo door te groeien tot huidig KPN Platina Excellence partner.

In de wereld van telecom en ICT draait het om technieken als 4G, smartphones, iPads, maar ook mobile device management en in snel tempo groeiende Cloud oplossingen. Ecare TCS levert volledige ondersteuning op het gebied van Telecom en Clouddiensten. Wij helpen de klant met het vinden van de juiste middelen om communicatie soepel en snel te laten verlopen. Door het creëren van een ideale mix uit losse componenten als hardware, software en abonnementen zorgen wij ervoor dat je probleemloos maar ook veilig kunt communiceren. Wij zijn als het ware een verlengstuk van je organisatie. Korte lijnen en persoonlijk contact vinden wij daarbij erg belangrijk.

De menselijke vertaalslag en service is waarin Ecare TCS zich onderscheidt. Duurzame relaties opbouwen met klanten en leveranciers staat bij ons centraal met als uiteindelijke doel; helder met elkaar kunnen communiceren en altijd over de juiste informatie beschikken.

Meer informatie: https://www.ecaretcs.nl/

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6181146). © Jaarbeurs IT Media.

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.