Managed hosting door True

Eset graaft digitale slotgracht rond Sparta's Kasteel

 

CrowdStrike beschermt het Mercedes-AMG F1 Team tegen digitale pottenkijkers. Kaspersky beveiligt sinds 2010 de F1-racewagens van Ferrari. En Eset, een andere grote naam uit de cybersecurity, bindt zich nu aan Sparta. Het bedrijf wordt Official Cybersecurity Partner van de oudste betaaldvoetbalclub van Nederland. De Rotterdamse eredivisionist, fier in het linker rijtje, kan de opstelling, trainingsmethodes en tactische plannen voortaan nog beter beschermen.

Het Kasteel, sinds 1916 de thuisbasis van Sparta, moet niet alleen voor sportieve tegenstanders een ondoordringbare vesting worden, ook voor hackers zit er een flink slot op de deur. Overigens hielp Eset de club uit Spangen al jaren als co-sponsor. Vanaf nu vervult het bedrijf de rol van cybersecuritypartner. Zo'n rol zit er niet meer in voor Centric, de it-dienstverlener die in 2017 nog hoofdsponsor van Sparta was. Vier jaar daarvoor had it-dienstverlener Detron van George Banken zich nog meerjarig aan de Kasteelclub gebonden.

Eset zal in samenwerking met partner BICT Groep, co-sponsor van Sparta, de club vanuit het lokale Cyber Defense Center (CDC) in Sliedrecht beveiligen. Dave Maasland, ceo bij Eset in Nederland, is blij met de hernieuwde samenwerking: 'Sparta is een ware inspiratiebron als het aankomt op vooruitgang. Zo was de club de eerste betaaldvoetbalvereniging die met shirtsponsors ging spelen, maar ook de club die als eerste toegangskaarten ging verkopen. Op andere gebieden zoals data-analyse pakt Sparta nu een voorsprong. Het is prachtig dat wij als Eset die digitale ambities mogen beveiligen om zo de vooruitgang van Sparta te beschermen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7457800). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.