Managed hosting door True

Linkit siert voetbalbroek SC Heerenveen

 

Linkit en sc Heerenveen

Linkit-ceo Bert Peters, zijn dochter en Nicolai Naess, centrale verdediger bij sc Heereveen

Sourcingspecialist Linkit is de nieuwe co-sponsor van SC Heerenveen. Sinds 1 oktober staat Linkit op de broek bij het eerste voetbalelftal van SC Heerenveen. Linkit zal de rest van het seizoen op de broeken prijken. Linkit is in veel verschillende sporten al sponsor geweest, maar de overeenkomst met SC Heerenveen betekent hun intrede in voetballand.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Ajax op 1 oktober 2017 is Linkit officieel de verbintenis als co-sponsor van SC Heerenveen aangegaan. ‘Na vele omzwervingen in sportsponsorland, zoals schaatsen (Olympisch Goud) en cricket (kampioen van Nederland), zijn we nu eindelijk bij voetbal terechtgekomen’, zegt Linkit-ceo. ‘En dan ook nog bij de mooiste voetbalclub van Nederland: SC Heerenveen. Ik hoop dat nog vele bedrijven ons zullen volgen.’

Linkit is gespecialiseerd in het leveren van oplossingen op het gebied van softwaredevelopment (Java, .Net, mobile en Outsystems), DevOps, data science en it-architectuur voor multinationals en overheden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6218926). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.