Managed hosting door True

App voor onderhoud oude windmolens

 

Ook ambachtslieden gaan met hun tijd mee. Het familiebedrijf Verbij, dat sinds 1868 monumentale panden onderhoudt en restaureert, zet bij inspecties van oude windmolens een app in. Het gaat om een inspectie-app die is ontwikkeld door MoreApp.

Met de inspectie-app voor windmolens worden algemene gegevens vastgelegd, controleren medewerkers allerlei controlepunten en voegen ze foto's en opmerkingen toe. Het formulier kan volledig naar wens worden ingericht en aangepast.

De inspectie-app wordt ook gebruikt voor het vastleggen van werkplekinspecties van andere projecten en voldoet aan de vca-norm (veiligheid, gezondheid en milieu checklist aannemers).

Monumentenzorg

De app-bouwer vertelt: ‘Als een inspectie is uitgevoerd, wordt deze automatisch opgeslagen in een pdf-rapport. Klaar om te versturen naar de geïnteresseerden, zoals monumentenzorg. De rapporten geven een duidelijk beeld van de staat van de molen en geven inzicht in het te verwachten onderhoud.’

Volgens Verbij sluit de app goed aan op de wensen om de administratie rondom restauratiewerk eenvoudiger te maken. ‘Het kostte altijd veel tijd om een papieren formulier in te vullen, over te typen en er vervolgens de foto's bij te zoeken.’ De inspectie-app is volgens hen gebruiksvriendelijk en het bespaart tijd.

MoreApp

De Nederlandse scale-up MoreApp is opgericht in 2013. Het bedrijf biedt tools waarmee organisaties hun eigen digitale formulieren kunnen maken met behulp van Form Builder. Die bouwstenen voor het maken van apps worden in 138 landen gebruikt. De formulieren kunnen variëren van een werkbon of enquête tot een formulier voor urenregistratie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6526613). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.