Managed hosting door True

Google rijdt rond met Digitale Werkplaats

 

De mobiele Digitale Werkplaats van Google op het Jaarbeursplein in Utrecht (foto: Rik Sanders)

Prominent zichtbaar op het Jaarbeursplein in Utrecht tegenover de ingang van Utrecht CS: Googles Digitale Werkplaats. Het bedrijf is op tournee en rijdt met zijn mobiele trainingscentrum de komende tijd naar Utrecht, Nieuwegein, Leeuwarden, Middelburg, Rotterdam en Lelystad. Belangstellenden kunnen er gratis workshops krijgen over online ondernemen.

Google biedt sinds een paar jaar online gratis trainingen aan voor een ieder die zijn digitale vaardigheden wil verbeteren, zoals (startende) ondernemers of werknemers die online beter uit de voeten willen komen.

Deze maand is de Digitale Werkplaats op tournee en doet met een mobiel ingericht informatie- en trainingcentrum diverse steden aan. Belangstellenden kunnen workshops volgen op het gebied van onder meer digitale marketing, online vindbaarheid, beveiliging en privacy (in samenwerking met Alert Online) en analytics. Inschrijving kan online of op locatie. Vol is vol.

Een medewerker van de Digitale Werkplaats op het Jaarbeursplein bezweert dat er tijdens de workshops niet alleen maar aandacht is voor Google maar ook voor andere online- en socialemediabedrijven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6829011). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Link onder 'online' werkt weer.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.