Managed hosting door True
Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

‘ARM vergroot mobiele voorsprong op Intel’

 

Elke werkdag behandelt Computable een onderwerp waarover lezers kunnen discussiëren. Vandaag over de processorpower die ARM ten toon spreidt. De mobiele voorsprong op Intel wordt vergroot.

De energiezuinige processors op basis van het ARM-ontwerp zijn niet langer zuinig-en-zwak. De net aangekondigde A72-processor is volgens de ontwerpende Britse firma in staat om drie keer het prestatieniveau te halen van de huidige A15-chips. Belangrijker nog is de andere kant van de prestatiemunt: de A72 kan met 75 procent minder energieverbruik hetzelfde niveau halen als de A15. Smartphone- en tabletfabrikanten kunnen dus kiezen voor méér vermogen, of een langere batterijduur voor hun mobile devises, of juist een gedegen balans tussen die twee. ARM laat Intel in het stof bijten. Wat vind jij?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5226687). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.