Managed hosting door True
Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

‘De Apple iCar is onwaarschijnlijk’

 

Tesla Model S

Elke werkdag behandelt Computable een onderwerp waarover lezers kunnen discussiëren. Vandaag over de geruchten dat Apple aan een eigen electrische auto werkt. ‘Schoenmaker, blijf bij je leest’ is niet per definitie van toepassing op Apple maar een auto zou wel erg onwaarschijnlijk zijn.

In de Verenigde Staten is er een Google Street View-achtige auto - met dak vol camera’s - gespot die naar verluidt van Apple zou zijn. Daarnaast zijn er insiders die melden dat Apple ingenieurs inhuurt van elektro-automaker Tesla. Één plus één is volgens sommigen vier, vier wielen dus. Alleen is autoproductie niet bepaald eenvoudig, is Apple altijd al goed geweest in innoveren op één gebied dat voorheen klein of onbelangrijk werd geacht, en is de iPhone-maker al geruime tijd openlijk bezig met software voor auto-dashboards.

Op dat laatste gebied valt er al heel makkelijk heel veel te winnen, door gigant Apple. Zie maar wat Subara anno 2015 in eigen reclame durft neer te zetten als tablet-like ‘soepele touch-bediening’. Bovendien zijn auto’s relatief langzame producten: ze worden járen vantevoren ontworpen en - erger nog - gaan jarenlang mee. Een Apple iCar is dus erg onwaarschijnlijk. Wat vind jij?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5230959). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.