Managed hosting door True
Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

‘PC-dip in afwachting van Windows 10’

 

Elke werkdag behandelt Computable een onderwerp waarover lezers kunnen discussiëren. Vandaag over de aanhoudende krimp van de pc-markt, die nu nog eens harder krimpt van verwacht.

De discussie over de gevreesde ondergang van de pc loopt nog, net zoals die over de vermeende hype van de tablet. Feit is dat de verkoop van pc’s niet goed gaat en dat onderzoeksbureau IDC voorspelt dat het er niet beter op wordt. De pc-markt krimpt dit jaar naar verwachting met 4,9 procent, wat harder is dan IDC aanvankelijk had voorspeld (3,3 procent daling). De analisten van het onderzoeksbureau stellen dat de pc-verkoop in opkomende markten tegenvalt én dat kopers de aanschaf van nieuwe pc’s uitstellen in afwachting van Windows 10. Komt er met de nieuwe Windows-release dus een opleving voor de pc-markt? Wat vind jij?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5243628). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.