Managed hosting door True

Conscia regelt ict-netwerken UMCU en Erasmus MC

 

Erasmus MC is een van de grootste ziekenhuizen van Nederland.

UMC Utrecht en Erasmus MC hebben ict-dienstverlener Conscia geselecteerd om toezicht te houden op de netwerkinfrastructuur en onderdelen van de netwerkbeveiliging. Het Goudse bedrijf regelt de levering, implementatie, het beheer en de support in beide academische ziekenhuizen.

De ziekenhuizen kiezen voor Conscia omdat deze dienstverlener kennis en ervaring heeft met de levering van ict-infrastructuur en cybersecurity binnen ziekenhuizen, meldt cio Corné Mulders van UMC Utrecht. Hij is ook gecharmeerd van de aandacht die Conscia heeft voor innovatie binnen de zorg. Het Utrechtse ziekenhuis werkt al langer samen met de dienstverlener, bijvoorbeeld bij het geautomatiseerd meten van drukke looproutes tijdens de coronaperiode.

Continueren en verbeteren

"We zochten een partij die proactief meedenkt en een heldere visie heeft"

Kennis en ervaring in de complexe infrastructuren in ziekenhuizen was een selectiecriterium, zegt ook cio Simon Vermeer van Erasmus MC. 'Wij willen onze dienstverlening niet alleen continueren, maar ook verbeteren. Daarom zochten wij een partij die proactief meedenkt en een heldere visie heeft op de uitdagingen waar wij mee te maken hebben.'

Volgens Conscia-directeur Marcel Cappetti levert zijn bedrijf aan alle academische ziekenhuizen in Nederland en aan zeventig procent van alle Nederlandse ziekenhuizen. Hoewel de twee topziekenhuizen de klus gezamenlijk aanbesteedden, sluit Conscia separate overeenkomsten met hen. De organisaties zitten met specifieke vraagstukken en uitdagingen, zo is het idee.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7444838). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.