Managed hosting door True

SDB in zee met softwareontwikkelaar Timeff

 

SDB Groep gaat een strategische samenwerking aan met het Rotterdamse Timeff, leverancier van het elektronisch patiëntendossier Emma. De softwareontwikkelaar voor gezondheidssector uit IJsselstein doet dit met steun van software-investeerder Main Capital Partners.

SDB is nieuw op de markt voor behandelcentra. Verbreding van de markt vormt een belangrijke overweging om met het kleinere Timeff in zee te gaan. Zo hoopt SDB voet aan de grond te krijgen op de markt voor zelfstandige behandelcentra, zoals oogklinieken en medische centra. 

SDB wil via partnerships met innovatieve softwarebedrijven zoals Timeff een systeem van volledig geïntegreerde software-oplossingen opbouwen die zorgverleners zoveel mogelijk van administratieve taken ontheft. Immers, nog steeds worden professionals in de zorg overspoeld met kantoorwerk. Volgens SDB spelen leveranciers van software daar onvoldoende op in. Integratie van software is daarom de grootste uitdaging. De app Octopus, de all-in-one digitale assistent voor werkers in de gezondheidszorg, is SDB's paradepaardje.

De Utrechters claimen overigens marktleider te zijn in de deelmarkten ouderenzorg, gehandicaptenzorg en zorg voor kinderen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7408604). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.