Managed hosting door True

Visma lijft zorgadministratie-leverancier ZilliZ in

 

samenwerking

De Visma Groep, gespecialiseerd in bedrijfskritische cloudsoftware, breidt zijn marktaandeel in de zorgsector uit met de overname van ZilliZ. Het snelgroeiende ZilliZ biedt een geïntegreerd elektronisch cliëntendossier (ecd) inclusief administratiesysteem voor kleinschalige zorgaanbieders. In dit segment wordt het marktleiderschap geclaimd. Na Ecare en Therapieland is ZilliZ de derde healthtech-overname van Visma in Nederland.

ZilliZ heeft de wind mee. Het aantal aanbieders van kleinschalige zorg groeit hard. Ze verlenen zorg vanuit verschillende wetgevingen waardoor ze regelmatig een meervoudige financiële administratie moeten opnemen in hun bedrijfsvoering. Alleen ontbreekt het vaak aan een omvangrijke administratieve afdeling en kennis van administratieve processen. Het in 2006 opgerichte ZilliZ zorgt voor een correcte facturatie naar gemeenten, zorgkantoren en - verzekeraars. 

Ruim vierduizend kleinschalige zorgorganisaties werken met ZilliZ voor hun zorgregistratie en administratie. Nu staat het bedrijf voor de volgende fase; doorontwikkeling van het platform, toevoegen van nieuwe functies en vergroting van de zichtbaarheid. Zo kan ZilliZ bijvoorbeeld beter tegemoet komen aan kleinschalige organisaties die agendagedreven werken. Rutger Buddingh, algemeen directeur van ZilliZ: ‘Om die slag te kunnen maken, heeft ZilliZ zich aangesloten bij de Visma-familie.’

ZilliZ blijft onder eigen naam en met de huidige medewerkers de bedrijfsactiviteiten voortzetten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7366396). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.