Managed hosting door True

Enovation koopt zorgportaalspecialist Funatic

 

Contract ondertekenen

Zorgautomatiseerder Enovation tekent voor zijn zevende overname: de Utrechtse patiëntportaal- en mobiele app-leverancier Funatic. Het bedrijf uit Capelle aan den IJssel wordt sinds 2018 in zijn buy & build-strategie ondersteund door Main Capital Partners.

Funatic levert gebruiksvriendelijke patiëntportalen en mobile apps in de huisstijl van een zorginstelling. Beschikbare informatie uit een elektronisch patiëntendossier (epd) wordt verrijkt met informatie uit de ziekenhuiswebsite en diverse andere eHealth-toepassingen. Door de toevoeging van Funatic  aan de Enovation Group kunnen zorginstellingen voor een breder spectrum aan diensten door één partij worden bediend.

Op dit moment bedient Funatic met name ziekenhuizen in Nederland. Enovation gaat de diensten van Funatic aan een veel bredere doelgroep aanbieden, ook via het internationale netwerk van Enovation ligt het voor de hand dat de focus ook ligt op het aanbieden van de Funatic diensten in het buitenland. Beide partijen werken al met elkaar samen door de koppeling van producten als Enovation myhealthConnect en Enovation XDS met het patiëntportaal van Funatic.  

Enovation is van oorsprong een communicatiespecialist voor de zorg en de (semi)-publieke sector maar ontpopt zich als bredere zorgautomatiseerder door de diverse overnames in de afgelopen jaren. Inmiddels telt het bedrijf zo'n 290 medewerkers in dertien kantoren en is het actief in negentien landen.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7358294). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.