Managed hosting door True

Conclusion versterkt zorgaanbod door overname D&A

 

De Utrechtse ict-dienstverlener Conclusion lijft D&A Medical Group in. Dit bedrijf adviseert en begeleidt zorginstellingen bij hun digitale transformatie en bij implementatie van zorgapplicaties. Binnen Conclusion gaat D&A nauw samenwerken met zusterbedrijf Furore, dat zich ook specialiseert in zorg-ict.

D&A werd ruim twintig jaar geleden opgericht en heeft verschillende zorgorganisaties als klant. Ziekenhuizen, revalidatiezorgbedrijven en ggz-instellingen begeleidt het bedrijf bij de digitalisering en de invoering van elektronische patiëntendossiers (epd's).

De Waardenburgse onderneming telt ongeveer vijftig adviseurs en implementatiespecialisten. Het is de bedoeling dat zij gaan samenwerken met het nieuwe zusterbedrijf Furore, maar wel als twee semi-zelfstandige organisaties.

Furore kwam in 2017 onder de paraplu van Conclusion en richt zich op applicatieverbetering en -ontwikkeling en slimme toepassing van data in het zorgproces. D&A en Furore doen al enkele gezamenlijke epd-implementaties en -optimalisaties, bijvoorbeeld bij het Erasmus Medisch Centrum.

Kennisbundeling

D&A-directeur Ann Ouvry verwacht dat ze haar klanten door de bundeling van kennis en ervaring beter kan begeleiden tijdens het digitaliseringsproces. Het team in Waardenburg krijgt bovendien via Conclusion toegang tot best practices en oplossingen uit andere sectoren.

Bert Jan de Jongh, directeur Business Transformation bij Conclusion, ziet de samenwerking met D&A als mogelijkheid voor betere gegevensuitwisseling tussen zorgpartijen, zowel in het cure- als het caredomein.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7208056). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.