Managed hosting door True

Mendix-partner TimeSeries in handen van Siemens

 

Siemens neemt Mendix-partner TimeSeries over. Die Nederlandse independent software vendor (isv) ontwikkelt verticale apps op het Mendix low-code-platform. Via de overname wil TimeSeries zijn horizon verbreden en kan Siemens meer klanten en partners aansluiten op low-code. Er zijn geen financiële details bekendgemaakt.

TimeSeries ontwikkelt branchespecifieke toepassingen voor de maakindustrie, gezondheidszorg, biowetenschappen, energiesector, het bankwezen en financiële dienstverlening. Dat doet het via het low-code-platform van Mendix voor klanten zoals Eneco, SVB en Oxxio. De organisatie is opgericht in 2012 en beschikt over kantoren in de Verenigde Staten (Golden in Colorado, en Boston), Nederland (Utrecht en Rotterdam), Duitsland (München) en Canada (Montreal). Het heeft 140 medewerkers in dienst.

TimeSeries voegt zich bij Mendix-team, dat sinds 2018 in handen is van Siemens en onderdeel uitmaakt van de Digital Industries Software-tak die klanten ondersteunt in hun digitale transformatie. Via de overname willen de partijen alle industrieën gaan voorzien van nieuw te ontwikkelen low-code-applicaties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7173764). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!