Managed hosting door True

Investeerder Keensight koopt meerderheid in RAM-IT

 

Investering

RAM Infotechnology (RAM-IT), aanbieder van clouddiensten voor de (gezondheids)zorg, maakt zich op voor een versnelde groei. Keensight Capital, een Frans-Engelse tech- en zorginvesteerder, neemt een strategisch meerderheidsbelang in het Utrechtse bedrijf.

Dit stelt RAM-IT in staat zijn positie op gebied van beheerde diensten verder uit te bouwen. Op termijn wil men ook naar het buitenland. Met het oog op de digitale transformatie in de zorg zijn investeringen, innovatie en schaal nodig. Het managementteam van RAM-IT bestaande uit Joachim Kaarsgaren en Dirk Fabels, blijft actief betrokken bij RAM-IT.   

Steeds meer zorginstellingen besteden het beheer over hun it uit. Hierdoor lukt het RAM-IT gemiddeld met 20 procent per jaar te groeien. Dit jaar wordt een omzet van 45 miljoen euro verwacht. Het in 1993 opgerichte bedrijf richt zich met een kleine driehonderd medewerkers op zorginstellingen zoals verpleeghuizen, gespecialiseerde klinieken, zorgcentra, GGZ-instellingen en ziekenhuizen. Met meer dan tweehonderd klanten claimt RAM-IT marktleider te zijn bij clouddiensten voor de zorg. 

Keensight Capital brengt behalve kapitaal ook kennis van technologie en zorg in. Ook gaat de investeerder voor slagkracht zorgen. Men richt zich op bedrijven met een groot groeipotentieel en een omzet tussen  de tien miljoen en driehonderd miljoen euro. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7169817). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!