Managed hosting door True

Triade Vitree breekt voor it-beheer met Carante

Flevose zorgverlener kiest voor Ram-it

 

Zorgaanbieder Triade Vitree uit Flevoland stapt uit het samenwerkingsverband Carante Groep. Binnen dit verband delen elf zorginstellingen onder andere de ict-infrastructuur. De organisatie stapt over op Ram-it uit Utrecht als ict-partner. Het gaat om een samenwerking van minimaal drie jaar.

Triade Vitree, gevestigd in Flevoland, biedt als zorgaanbieder specialistische hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen. Ram-it gaat op basis van zijn multi-cloud framework genaamd Ecumulus de hosting verzorgen van de complete ict-omgeving van de zorgaanbieder. Hieronder valt de kantoorautomatisering, het technisch applicatiebeheer, inclusief saas-applicaties als het elektronisch cliëntendossier, werkplekken, lan/wan, de eerste- en tweedelijnsservicedesk, printers en het beheer van de mobiele apparaten.

Niels van Peer, commercieel directeur van Ram-it, noemt Traide Vitree een grote zorgorganisatie omdat zij verschillende disciplines als ggz, gehandicaptenzorg en jeugdhulp in zich verenigt. Daarmee is sprake van een complex it-landschap, waarin de Utrechtse it-dienstverlener met de hybride cloud-oplossing ECumulus zowel legacy-software als Microsoft 365 wil integreren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7125995). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.