Managed hosting door True

Visma Verzuim uitgebreid met twee producten van i8

 

Visma Verzuim wordt aangevuld met twee producten van business intelligence (bi)-specialist Team i8 uit Schijndel. Het betreft de Odata-connector en een rapportage & analyse-module. Visma Verzuim is de door het Noorse softwarebedrijf Visma aangeboden online applicatie voor verzuimbeheer in Nederland.

Visma Verzuim is de paraplu waar Visma zijn verzuimbeheerportfolio heeft ondergebracht. Dat is ontstaan door de overnames in 2019 van Verzuimsignaal (behoorde tot Unit4) en Dotweb. Afgelopen 1 juli zijn de producten van beide bedrijven samengevoegd in één suite waarbij Verzuimsignaal is omgedoopt tot Visma Verzuim VZS en Dotweb Cloud in Visma Verzuim DWC.  De namen van de twee bedrijven veranderen vooralsnog niet. Contractueel verandert er ook niets, want Dotweb en Verzuimsignaal blijven vooralsnog twee zelfstandige bedrijven.

In Visma Verzuim wordt dagelijks het verzuim voor circa 3,5 miljoen werknemers in Nederland beheerd. De productsuite wordt nu versterkt door de overnames van de Odata-connector en de rapportage & analyse-module van Team i8. Met deze bi-specialist is tevens een samenwerkingsovereenkomst gesloten.

Met de Odata-stekker kunnen klanten hun eigen data-analyse-omgeving of bijvoorbeeld van PowerBI op Visma Verzuim aansluiten. De rapportage & analyse-module maakt het voor klanten zonder een eigen bi-oplossing mogelijk verzuimgegevens te analyseren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7114282). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!