Managed hosting door True

Visma begeeft zich op domein geestelijke zorg

Met overname softwarebedrijf Khonraad uit Soest

 

De Noorse softwaregroep Visma heeft Khonraad Software Engineering gekocht. Dat is een leverancier van ict-diensten en software, gericht op de automatisering van werkstromen in de geestelijke gezondheids- en maatschappelijke zorg. Het bedrijf uit Soest/Zeist is opgericht door Toine Khonraad.

Khonraad zorgt ervoor dat belanghebbenden (lokale overheden, zorg en politie) in het sociale domein met de software tijdig en wettelijk conforme beslissingen kunnen nemen met betrekking tot de geestelijke gezondheid van personen. Daarbij gaat het onder andere om samenwerking in elektronische dossiers. Deelnemers zijn gemeentes, psychiatrische ziekenhuizen, politie en justitie en tal van maatschappelijke dienstverleners zoals de reclassering en de Bureaus voor Jeugdzorg.

In het kader van deze specifieke zorg gaat het om de uitvoering van de Wet verplichte ggz, de Wet zorg en dwang en de Wet tijdelijk huisverbod. Daarbij worden, als onderdeel van de beveiligde, elektronische dossiervoering formele beslissingen genomen, op schrift gesteld en gecommuniceerd. Beide diensten zijn voorzien van uitgebreide workflowmanagement-functies voor het bewaken van de procesvoortgang.

Visma beschouwt het portfolio van Khonraad als een aanvulling op het ict-overheidsaanbod in Nederland, met name rond de activiteiten van de onderdelen Visma Roxit en Visma Circle.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7109529). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.