Managed hosting door True

Ilionx focust op zorgsector via overname ICTZ

 

Ict-dienstverlener Ilionx neemt ICTZ over. Dat bedrijf biedt ict-diensten aan zorginstellingen. De gecombineerde organisatie zegt gezamenlijk een breder pakket aan producten en diensten te kunnen bieden. Onder meer op het gebied van business intelligence, zorgplatformen en elektronische patiëntendossiers. ICTZ blijft onder de eigen naam en vanuit de eigen kantoren in Hoorn en Utrecht opereren.

Ilionx, opgericht in 2002, is actief in de zorgsector en is actief op het gebied van business intelligence en digitale zorgplatformen. Via de overname van ICTZ wil het schaalgrootte en expertise opbouwen in de zorgsector. Dit met het doel klanten beter te ondersteunen.

ICTZ is opgericht in 2007 en is gespecialiseerd in elektronische patiëntendossiers (epd’s) en hosting. Zo verzorgt het epd-implementaties van het Nederlandse ChipSoft en helpt klanten bij het benodigde dagelijkse beheer van deze oplossingen.

ICTZ heeft een kleine honderd medewerkers in dienst en bedient klanten in Nederland, België en Curaçao. Ilionx telt negenhonderd medewerkers en heeft vestigingen in Groningen, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Maastricht, Den Bosch, Eindhoven, Rotterdam en het Belgische Hasselt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6798729). © Jaarbeurs IT Media.

5,3


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.